Δράμα: Αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες εισέβαλαν σε εκκλησία και απείλησαν τον ιερέα με σουγιά!

Δράμα: Αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες εισέβαλαν σε εκκλησία και απείλησαν τον ιερέα με σουγιά!

Aλλοδαποί παράνομοι μετανάστες απείλησαν ιερέα χωριού στην Δράμα με σουγιά, μπαίνοντας στην εκκλησία και ρωτώντας τον αν είναι Χριστιανός.

Σύμφωνα με έγκυρη και ασφαλή πηγή του «Πρωινού Τύπου», το περιστατικό είναι αληθινό.

Η αλήθεια είναι ότι, την ώρα που ο ιερέας έκανε μόνος του τον εσπερινό στην εκκλησία του χωριού στα Παλιάμπελα, μια ομάδα από αλλοδαπούς, άνοιξε την πόρτα της εκκλησίας και στάθηκε εκεί.

Όταν ο ιερέας γύρισε και τους είδε, εκεί τον ρώτησαν στα αγγλικά αν είναι Χριστιανός. «Christian?», του είπαν και ένας απ’ αυτούς κρατούσε ένα σουγιά.

Ο ιερέας απάντησε «yes» και στη συνέχεια έβγαλε το κινητό του τηλέφωνο κάνοντας πως καλεί την αστυνομία και είπε «police» και μίλησε ελληνικά ότι δήθεν μιλούσε με την αστυνομία.

Στη συνέχεια οι ξένοι γύρισαν και έφυγαν χωρίς να κάνουν τίποτα άλλο.

Πρόκειται για ένα επεισόδιο που αναφέρεται για πρώτη φορά στην συγκεκριμένη περιοχή, ενώ είναι αλήθεια ότι κυκλοφορούν και διάφορα άλλα, χωρίς όμως, να υπάρχουν συγκεκριμένες καταγγελίες ή καταθέσεις στην Ελληνική Αστυνομία ίσως γιατί ο κόσμος το θεωρεί ανούσιο.

Η πραγματικότητα είναι ότι, το τελευταίο διάστημα, παρατηρούνται πολλές ομάδες να κατεβαίνουν από τις πλαγιές των βουνών της περιοχής του Παρανεστίου προς τα νότια.

Πρόκειται για διάφορες ομάδες παράνομων μεταναστών, οι οποί εισερχόμενοι προφανώς από την πλευρά της Τουρκίας, παίρνουν την οριογραμμή μέχρι και την περιοχή του Παρανεστίου και από εκεί κατεβαίνουν νότια με σκοπό μάλλον να βγουν στην Εγνατία οδό.

Ευχής έργο είναι, πέραν όλων των άλλων, να προστατευθούν από διάφορα παράξενα περιστατικά οι κάτοικοι της περιοχής, καθώς οι παράνομοι μετανάστες είναι άτομα που δεν γνωρίζουν τον τόπο και καθώς είναι πεινασμένοι και κρυωμένοι, θα μπορούσαν να προβούν σε οποιοδήποτε περιστατικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προφανώς η προστασία όλων είναι έργο της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά όπως όλοι καταλαβαίνουμε πως δεν μπορούν να βρίσκονται παντού!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.