ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Καβάλα: Νέο περιστατικό σχολικού εκφοβισμού – Καταγγελία για ξυλοδαρμό μαθήτριας

Καβάλα: Νέο περιστατικό σχολικού εκφοβισμού – Καταγγελία για ξυλοδαρμό μαθήτριας

Ακόμη ένα περιστατικό εκφοβισμού κατά μαθήτριας από παιδιά μεγαλύτερων τάξεων, στο 16ο Δημοτικό σχολείο Καβάλας ήρθε στο «φως» της δημοσιότητας, μετά την πρόσφατη καταγγελία πατέρα ότι ο γιος του, μαθητής τρίτης δημοτικού, στο ίδιο σχολείο, δέχθηκε επίθεση από δύο παιδιά της τετάρτης δημοτικού, και μάλιστα παρουσία τεσσάρων καθηγητών.

Γιαγιά μαθήτριας της δευτέρας δημοτικού, κατήγγειλε ότι «το πρώτο περιστατικό έγινε πριν από περίπου δύο μήνες. Η εγγονή μου προσπάθησε να υπερασπιστεί συμμαθητή της και την χτύπησαν. Συγκεκριμένα, μαθητές τρίτης δημοτικού έπιασαν συμμαθητή της και δεν τον άφηναν να πάει στην τουαλέτα. Λίγες μέρες αργότερα άλλο παιδί, πέμπτης δημοτικού, νευρίασε και κλώτσησε την εγγονή μου».

Η γιαγιά της μαθήτριας δήλωσε ότι απευθύνθηκε στη διευθύντρια του σχολείου για να καταγγείλει τις επιθέσεις που δέχτηκε η εγγονή της και εκείνη της ζήτησε να φέρει μάρτυρες, προκειμένου να επιβεβαιώσουν τα όσα εκείνη καταγγέλλει.

Το ίδιο είχε αναφέρει και ο πατέρας του μαθητή της τρίτης δημοτικού που πηγαίνει στο ίδιο σχολείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν γίνεται να φοβόμαστε να στείλουμε τα παιδιά μας στο σχολείο», είπε η γιαγιά της μαθήτριας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.