ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Μαύρα βαφτίσια» στην Μανωλάδα: Σκοτώθηκε σε τροχαίο μαζί με τον κουμπάρο του μετά τη βάφτιση του παιδιού του

«Μαύρα βαφτίσια» στην Μανωλάδα: Σκοτώθηκε σε τροχαίο μαζί με τον κουμπάρο του μετά τη βάφτιση του παιδιού του

Oι δύο άνδρες που έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο ήταν κουμπάροι ενώ το πρωί της Κυριακής το ένα θύμα είχε βαφτίσει το παιδί του άλλου.

Τη ζωή τους έχασαν το βράδυ της Κυριακής δύο άνδρες και μία γυναίκα τραυματίστηκε σε τροχαίο δυστύχημα στην εθνικό οδό Πατρών Πύργου, όταν από άγνωστη αιτία συγκρούστηκαν μετωπικά δύο αυτοκίνητα που στη συνέχεια έπεσαν πάνω σε δύο νταλίκες.

Tο τροχαίο δυστύχημα έγινε στο ύψος της Νέας Μανωλάδας, ενώ η γυναίκα που επέβαινε σε ένα από τα φορτηγά μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο προληπτικά στο Νοσοκομείο.

Όπως έγινε γνωστό οι δύο άνδρες ήταν κουμπάροι ενώ το πρωί της Κυριακής το ένα θύμα είχε βαφτίσει το παιδί του άλλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τραγική ειρωνεία είναι ότι ο αδερφός του ενός θύματος είχε σκοτωθεί σε τροχαίο με νταλίκα στον Μπράλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.