ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ζάκυνθος: Έλεγχοι της αστυνομίας για τήρηση της απαγόρευσης κυκλοφορίας – Τι έκαναν οι περισσότεροι πολίτες;

Ζάκυνθος: Έλεγχοι της αστυνομίας για τήρηση της απαγόρευσης κυκλοφορίας – Τι έκαναν οι περισσότεροι πολίτες;

Από το πρωί η αστυνομία στη Ζάκυνθο κάνει περιπολίες, ώστε να ελέγξει αν οι πολίτες τηρούν την τα μέτρα απαγόρευση κυκλοφορίας και αν έχουν τα απαραίτητα έγγραφα πάνω τους. Οι περισσότεροι πολίτες είχαν στείλει SMS.

Αλλά και σε διάφορα χωριά του νησιού προκειμένου να ελέγξουν τους πολίτες εάν διαθέτουν τα σχετικά έγγραφα που απαιτούνται για την εφαρμογή του μέτρου της απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

Παράλληλα, οι δυνάμεις της αστυνομίας ενημερώνουν τους πολίτες για τις διαδικασίες, ενώ προχωρούν και σε συστάσεις για ομαλή και χωρίς προβλήματα μετακίνηση.
Στην Ζάκυνθο φαίνεται οι πολίτες να έχουν συμμορφωθεί με τα μέτρα της κυβέρνησης καθώς κατά τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν διαπιστώθηκε ότι οι οδηγοί είχαν στείλει SMS ενώ άλλοι είχαν τυπώσει τα απαραίτητα έγγραφα κυκλοφορίας τα οποία έδειχναν , από σχετική απόσταση, στους αστυνομικούς, μαζί με την ταυτότητα τους.

Συστάσεις σε πολίτες για την απαγόρευση

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, σε αρκετές περιπτώσεις, οι πολίτες δεν έφεραν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα, με αποτέλεσμα να τους γίνουν συστάσεις, ώστε από αύριο να την επιδεικνύουν, μαζί με τα σχετικά έγγραφα μετακίνησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.