ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μπαράζ συλλήψεων από τις διωκτικές αρχές

Μπαράζ συλλήψεων από τις διωκτικές αρχές

Μπαράζ συλλήψεων από την ΕΛ.ΑΣ. ανά την επικράτεια.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πρέβεζας συνέλαβαν και μια 38χρονη Ελληνίδα φυγόποινη, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ιωαννίνων με ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και επτά μηνών για κλοπές κατ’ εξακολούθηση. Η 38χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας.

 Ένταλμα σύλληψης για απλή συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας εκκρεμούσε σε βάρος ενός 46χρονου Έλληνα που συνελήφθη στην Καρδίτσα από αστυνομικούς της Ασφάλειας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας.

Από τις 26 του περασμένου Σεπτεμβρίου αναζητούνταν με ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Ναυπλίου ένας 21χρονος Αλβανός που κατηγορείται για κλοπές. Ο αλλοδαπός εντοπίστηκε στην Κόρινθο από αστυνομικούς της Ασφαλείας και συνελήφθη.

Τρεις καταδικαστικές αποφάσεις με συνολική ποινή φυλάκισης 25 μηνών και χρηματική ποινή 3.300 ευρώ για παραβίαση της νομοθεσίας περί επιταγών εκκρεμούσαν σε βάρος ενός 25χρονου Έλληνα φυγόποινου που συνελήφθη στην Καρδίτσα από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε..

 Καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών και χρηματική ποινή 600 ευρώ για άμεση συνέργεια σε καταδολίευση δανειστών, εκκρεμούσε και σε βάρος ενός 42χρονου Έλληνα που συνελήφθη στη Λάρισα και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα.  

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.