ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ανάληψη ευθύνης για τον «καταιγισμό» εμπρησμών στην Αθήνα

Ανάληψη ευθύνης για τον «καταιγισμό» εμπρησμών στην Αθήνα

Με κείμενο σε γνωστό site, “αναρχικοί – αναρχικές” – όπως υπογράφουν – αναλαμβάνουν την ευθύνη για τη σειρά εμπρηστικών επιθέσεων της Δευτέρας (18.05.2020).

Συγκεκριμένα και όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους, αναλαμβάνουν την ευθύνη για τις επιθέσεις σε:

-1 ATM της τράπεζας AlphaBank, στη συμβολή Ομήρου & Παλαιολόγου, στη Νέα Σμύρνη

-1 βαν της αλυσίδας supermarket “Market In”, Κώστα Βάρναλη 22, στο Χαλάνδρι

-2 βαν της αλυσίδας supermarket “Μασούτης”, στην οδό Αμυκλών, στη Λαμπρινή

-3 βαν της εταιρίας ταχυμεταφορών “Γενική Ταχυδρομική”, στην Καλλιρόης, στην Καλλιθέα

-1 ΑΤΜ της τράπεζας AlphaBank, στη Λεωφόρο Συγγρού, στη Νέα Σμύρνη

-2 βαν της εταιρίας ταχυμεταφορών “ACS”, Σταδίου 9, Νέα Σμύρνη

-1 βαν της αλυσίδας supermarket “Σκλαβενίτης”, στην οδό Βελβενδούς, στην Κυψέλη -1 βαν της αλυσίδας supermarket “Σκλαβενίτης”, στη συμβολή Φρύνης & Ιλιάδος, στο Παγκράτι

Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν πως αυτές οι επιθέσεις έγιναν ως “απάντηση” τόσο στην καταστολή, όσο και στις εργασιακές συνθήκες που έχουν επικρατήσει τους τελευταίους 2 μήνες και στα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση και που αφορούν τους εργαζόμενους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το περίφημο lockdown αποτέλεσε, εν τέλει, τον ελάχιστο κοινό παρονομαστή των κρατικών πολιτικών ανά τον πλανήτη, και προβλήθηκε ως η μόνη ενδεδειγμένη αντιμετώπιση της πανδημίας. Ουσιαστικά αποτελεί το έκτακτο πολιτικό μέτρο των κρατών ώστε να ελαχιστοποιήσουν τα κόστη της επερχόμενης κρίσης και να ελέγξουν κατά τον αποτελεσματικότερο δυνατό τρόπο τις αντιδράσεις ενός συστήματος που νοσεί βαθιά, πολύ πριν την εισβολή του covid 19 στις ζωές μας.», αναφέρουν ενδεικτικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.