ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Φθιώτιδα: Είχε «στολίσει» τον κήπο του με πολύτιμα αρχαία! (φώτο)

Φθιώτιδα: Είχε «στολίσει» τον κήπο του με πολύτιμα αρχαία! (φώτο)

Με πολύτιμα αρχαία αντικείμενα είχε «στολίσει» το σπίτι του και την αυλή του στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου Φθιώτιδας ένας Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη μετά την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Λαμίας.

Στους χώρους βρέθηκαν ένας μαρμάρινος ραβδωτός κιονίσκος και δυο τμήματα μαρμάρινης σύμης με ανάγλυφη διακόσμηση φύλλων κισσού της Βυζαντινής περιόδου, ενώ στην αυλή κατασχέθηκαν ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 1,15 μέτρου και ένας μεταλλικός τρίφτης.

Τα ευρήματα παραδόθηκαν στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας – Ευρυτανίας για να αξιολογηθούν, ενώ ο κάτοχός τους οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας αρχαιοτήτων και καλλιέργεια ναρκωτικών.

Στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας έφτασαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Λιβαδειάς για να εντοπίσουν τις κρυμμένες αρχαιότητες για τις οποίες είχε ενημερώσει άγνωστος τον γνωστό ιδιωτικό ερευνητή Γιώργο Τσούκαλη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πράγματι, βρήκαν στο ύπαιθρο 223 νομίσματα των οποίων η προέλευση και αξία εξετάζεται από υπαλλήλους της Εφορείας Αρχαιοτήτων Βοιωτίας, αλλά και πέντε μακρύκαννα τυφέκια, δυο κουμπούρες, τέσσερα περίστροφα και ένα πιστόλι παλαιού τύπου συλλεκτικής σημασίας, ένα σκοπευτικό αεροβόλο ιταλικής προέλευσης, ένα πιστόλι φωτοβολίδων, έξι σπαθιά και ένα μαχαίρι με θήκη. Η έρευνα για την προέλευση των ευρημάτων βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.