ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Υπόθεση απατεώνα «γιατρού»: Η βόμβα που σκότωσε επιχειρηματία στις έρευνες της ΕΛΑΣ – Πως συνδέονται;

Υπόθεση απατεώνα «γιατρού»: Η βόμβα που σκότωσε επιχειρηματία στις έρευνες της ΕΛΑΣ – Πως συνδέονται;

Στις έρευνες της ΕΛΑΣ για την εγκληματική δράση του Νικόλα Κοντοστάθη και τις παρενέργειές της μπαίνει ο θάνατος 64χρονου επιχειρηματία που ασχολείτο με το εμπόριο ρούχων κι υποδημάτων, ύστερα από παγίδευση με εκρηκτικά του ΙΧ του, τον Μάρτιο του 2009, έξω από το σπίτι του στην οδό Βαλαωρίτου στη Βούλα.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η βόμβα που αποτελείτο από μεγάλη ποσότητα ζελατοδυναμίτιδας είχε τοποθετηθεί στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου και ενεργοποιήθηκε με την μίζα του ΙΧ.

Ο 64χρονος τραυματίστηκε σοβαρά από την έκρηξη κι έχασε τη ζωή του μερικούς μήνες αργότερα.

Η συγκεκριμένη υπόθεση δεν έχει ακόμη εξιχνιαστεί, όμως οι αστυνομικοί έχουν διερευνήσει το ενδεχόμενο στόχος αυτής της επίθεσης να ήταν ο απατεώνας ψευτογιατρός, ο οποίος διέμενε στην ίδια πολυκατοικία με τον άτυχο επιχειρηματία.

Ο λόγος είναι ότι αφενός δεν είχε βρεθεί οποιοδήποτε κίνητρο για την επίθεση εναντίον του 64χρονου εμπόρου και κατά δεύτερον επειδή το 2004 είχε τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στην είσοδο της ίδιας πολυκατοικίας με στόχο τον 47χρονο απατεώνα ψευτογιατρό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο δημοσίευμα επισημαίνεται πως στο πλαίσιο της διερεύνησης της αιματηρής έκρηξης κοντά σε σχολείο στη Βούλα, είχε εξετασθεί και ο «Νίκος Κόντος», ο οποίος είχε αρνηθεί οποιαδήποτε εμπλοκή με το συμβάν κι ότι ήταν αυτός ο στόχος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.