ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κηφισιά: Πήραν εξιτήριο οι πέντε από τους οκτώ τραυματίες

Κηφισιά: Πήραν εξιτήριο οι πέντε από τους οκτώ τραυματίες

Το μεσημέρι της Τρίτης σημειώθηκε ατύχημα με έναν συρμό του ΗΣΑΠ στον σταθμό «Κηφισιά» με οκτώ άτομα να τραυματίζονται ελαφριά. Τα πέντε απ’ αυτά έχουν λάβει εξιτήριο.

Ειδικότερα τρεις διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», δύο γυναίκες και ένας άνδρας, και πέντε στον «Ευαγγελισμό», τέσσερις γυναίκες και ένας άνδρας. Τρεις γυναίκες από τον «Ευαγγελισμό», έχουν πάρει ήδη εξιτήριο, ενώ παραμένουν στο νοσοκομείο μία γυναίκα με ελαφρά τραύματα και ένας άνδρας με κάταγμα ισχύου. Στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» δύο γυναίκες πήραν εξιτήριο και ένας άνδρας με κάκωση ζυγωματικού μεταφέρθηκε στην γναθοχειρουργική κλινική του νοσοκομείου «Γεννηματάς».

Ο συρμός της Γραμμής 1, εισερχόμενος στο σταθμό «ΚΗΦΙΣΙΑ», προσέκρουσε λόγω ολισθηρότητας στους προστατευτικούς προσκρουτήρες που ορίζουν το τέλος της Γραμμής. Δεν υπήρξε εκτροχιασμός του συρμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο οδηγός του συρμού οδηγήθηκε στην Τροχαία για κατάθεση. Ο συρμός δεν υπέστη υλικές ζημιές, αλλά αποσύρθηκε από την κυκλοφορία για προληπτικούς λόγους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.