ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ρόδος: Ολλανδός κατηγορείται για βιασμό Σουηδής

Ρόδος: Ολλανδός κατηγορείται για βιασμό Σουηδής

Ενώπιον της τακτικής ανακρίτριας Ρόδου θα απολογηθεί ένας 23χρονος Ολλανδός, που συνελήφθη μετά την καταγγελία για βιασμό από 27χρονη Σουηδή.

Η νοσοκόμα από τη Σουηδία κατήγγειλε ότι το βράδυ της Δευτέρας (03/08), τη στιγμή που πήγε στην τουαλέτα μπαρ όπου διασκέδαζε, την ακολούθησε ένας άνδρας κι αφού την έσπρωξε, της κατέβασε το παντελόνι και την βίασε. Η 27χρονη υποστήριξε ότι δεν πρόλαβε να αντιδράσει γιατί την αιφνιδίασε, ενώ είχε καταναλώσει και πέντε ποτήρια με αλκοόλ. Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε, ο βιασμός διήρκησε περίπου πέντε λεπτά. Εν συνεχεία, κατόρθωσε να ξεφύγει.

Ο Ολλανδός εντοπίστηκε την επομένη (04/08) από την Ελληνική Αστυνομία και αναγνωρίστηκε από τη γυναίκα. Συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές, αλλά δεν αποδέχθηκε τις σε βάρος του κατηγορίες.

Όπως υποστήριξε ο κατηγορούμενος, ήταν στη Ρόδο για διακοπές με έναν φίλο του και γνώρισαν στο μπαρ του ξενοδοχείου την καταγγέλλουσα και μία φίλη της. Στο μπαρ συζήτησαν με τα κορίτσια και εκείνη τους προσκάλεσε να πάνε παρέα σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, για να διασκεδάσουν όλοι μαζί.

Η 27χρονη, αφού μέθυσε, χόρευε και φιλιόταν με όλους, ενώ κάποια στιγμή κατέβασε και το παντελόνι της μπροστά στον κόσμο, σύμφωνα με τον 23χρονο. Όπως πρόσθεσε ο Ολλανδός, εκείνη του πρότεινε να πάνε σε άλλο μπαρ στον ίδιο δρόμο, όπως κι έκαναν, κι εκεί τα δύο κορίτσια πήγαν στην τουαλέτα και επέστρεψε μόνο η μια. Εκείνος πήγε στην τουαλέτα για να δει εάν είναι καλά. Όπως περιέγραψε, την βρήκε στις ανδρικές τουαλέτες να φιλιέται με έναν άλλον άνδρα, τον οποίο δεν γνώριζε, και ενημέρωσε σχετικά τη φίλη της, η οποία όμως αδιαφόρησε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δέκα λεπτά μετά η φίλη της του ζήτησε να τη φωνάξει για να φύγουν κι όταν πήγε στην τουαλέτα βρήκε τη φερόμενη ως θύμα ταραγμένη, να ψάχνει στον προθάλαμο των τουαλετών το κινητό της. Εκείνος, όπως είπε, νόμιζε ότι την έκλεψαν κι αφού βρήκε το κινητό της, τότε ξεκίνησε να στέλνει μηνύματα. Λίγη ώρα μετά βγήκε από την τουαλέτα κι άρχισε να τον χτυπάει, χωρίς να γνωρίζει το λόγο. Οι δρόμοι τους χώρισαν στη συνέχεια, μέχρι που συνελήφθη από την αστυνομία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.