
Έκλεισαν εννιά ξενοδοχειακές δομές φιλοξενίας αιτούντων άσυλο σε Γρεβενά, Φλώρινα, Θεσσαλονίκη και Κοζάνη και οι συνολικά 301 διαμένοντες μεταφέρθηκαν σε άλλες δομές της ενδοχώρας.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, τα ξενοδοχεία που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Filoxenia» μειώθηκαν κατά 40% μέσα σε 3 μήνες. Ειδικότερα, από τα μέσα Ιουλίου και έπειτα, έχουν κλείσει 27 ξενοδοχεία στη Βόρεια Ελλάδα και την Πελοπόννησο. Έως το τέλος του έτους το Υπουργείο προγραμματίζει το κλείσιμο των τελευταίων 40 ξενοδοχείων.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.