ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεσσαλονίκη: Έκοψαν 900 (!) ευρώ πρόστιμο σε 17χρονη κοπέλα – «Κυκλοφορούσε στις 20:40» λέει ο άνεργος πατέρας της

Θεσσαλονίκη: Έκοψαν 900 (!) ευρώ πρόστιμο σε 17χρονη κοπέλα – «Κυκλοφορούσε στις 20:40» λέει ο άνεργος πατέρας της

Ένας άνεργος πατέρας από της Θεσσαλονίκη προχώρησε σε καταγγελία για την επιβολή προστίμου 900 ευρώ από τις αρχές στην 17χρονη κόρη του, η οποία σύμφωνα με ότι καταγγέλλει, κυκλοφορούσε πριν από την απαγόρευση κυκλοφορίας και μόλις ένα τετράγωνο από το σπίτι της.

Ο πατέρας της που μίλησε στον Focus FM ερωτήθηκε για το πως θα μπορέσει να πληρώσει το πρόστιμο.

«Το Σάββατο η κόρη μου μαζί με μία φίλη της κατευθυνόταν στο σπίτι της κατά τις 20:30 και πλησίαζε μισό τετράγωνο από το σπίτι της. Την σταμάτησαν γύρω στις 20:40 που πλησίαζε, σε δύο λεπτά θα ήταν σπίτι, ένα φιλικό ζευγάρι που μένει στην οικοδομή που μένει και η φίλη της. Και της λένε να έρθουν και εκείνοι μαζί τους, να πάνε στην οικία. Εκείνη την ώρα δέχθηκαν μπλόκο από τους αστυνομικούς με αποτέλεσμα μέχρι να ξεκαθαριστεί η κατάσταση, να ζητήσουν τα στοιχεία, να κατέβουν από τις μηχανές, να ανταλλάξουν κουβέντες που πάτε και τί κάνετε, πέρασε η ώρα και μετά τις 21:00 άρχισαν να γράφουν τον κάθε έναν με πρόστιμα».

«Ο αστυνομικός έγραψε την κόρη μου 900 ευρώ για κυκλοφορία μετά τις 21:00, για αναίτια μετακίνηση και μη χρήση μάσκας», ανέφερε ο πατέρας γνωστοποιώντας ότι υπέβαλλε ένσταση μέσω E-mail.

Ακούστε στο βίντεο την καταγγελία του πατέρα:

Τι υποστηρίζει η ΕΛΑΣ: Καμία αυθαίρετη αλλαγή ώρας

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Θοδωρής Τσαϊρίδης, δήλωσε στο GRTimes.gr, πως δεν υπήρξε καμία αυθαίρετη αλλαγή ώρας από τους άντρες που πραγματοποίησαν το σχετικό έλεγχο, κάνοντας λόγο για σαφή παραβίαση των μέτρων και για πρόστιμο που επιβλήθηκε σωστά. Παράλληλα επισήμανε πως τον τελευταίο καιτό επιχειρείται στοχοποίηση της ΕΛΑΣ μέσω fake news.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Θοδωρής Τσαϊρίδης, ο έλεγχος διεξήχθη μετά τις 21:00 και πως αυτό επαληθεύεται από την επικοινωνία που έκανε το κέντρο με άλλες μονάδες της ΕΛΑΣ τις οποίες έστειλε στο σημείο για να βοηθήσουν στον έλεγχο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 17χρονη δεν φορούσε μάσκα, όπως και τα άλλα τρία άτομα με τα οποία ήταν μαζί στο αυτοκίνητο που επέβαινε ενώ ο έλεγχος έγινε στον Βαρδάρη ενώ η κοπέλα φέρεται να μένει στην περιοχή της Τούμπας ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΕΑΥΘ, προσθέτοντας πως “οι παραβάσεις βεβαιώθηκαν κανονικά στα άτομα που ήταν και εριστικά στη διάρκεια του ελέγχου”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.