ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Πάτρα: Σύλληψη αλά… Breaking Bad – Έπιασαν αλλοδαπό με 2 κιλά κρυσταλλική μεθαμφεταμίνης

Πάτρα: Σύλληψη αλά… Breaking Bad – Έπιασαν αλλοδαπό με 2 κιλά κρυσταλλική μεθαμφεταμίνης

Στη σύλληψη ενός αλλοδαπού προχώρησαν οι αρχές στο νότιο λιμάνι της Πάτρας, λίγη ώρα πριν εισέλθει σε πλοίο με προορισμό λιμάνι του εξωτερικού. Ο 39χρονος είχε πάνω του 2 κιλά κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Λιμενικό, κατά τη διάρκεια ελέγχου που έγινε στο αυτοκίνητο από στελέχη της περιφερειακής ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών, βρέθηκαν κρυμμένες σε διάφορα σημεία του οχήματος 12 πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν τη ναρκωτική ουσία κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, συνολικού βάρους 2 κιλών 347 γραμμαρίων, καθώς και μία πλαστική συσκευασία που περιείχε λευκή σκόνη, πιθανόν κεταμίνη ή αμφεταμίνη, συνολικού βάρους 15 γραμμαρίων.

https://www.vimeo.com/500876670

Στην ανακοίνωση του Λιμενικού αναφέρεται:

«Στη σύλληψη ενός 39χρονου αλλοδαπού προέβησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας για παράβαση άρθρων του νόμου 4139/2013 ”περί εξαρτησιογόνων ουσιών” και άρθρου 187 Π.Κ..

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο νότιο λιμένα Πάτρας, από τα προαναφερόμενα στελέχη με τη συνδρομή ομάδας Κ9 και στελεχών Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της Λιμενικής Αρχής Πάτρας κατελήφθη ο ανωτέρω ως οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί και να ταξιδέψει με Ε/Γ -Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό. Ο προαναφερόμενος εντοπίστηκε να μεταφέρει επιμελώς κρυμμένες σε διάφορα σημεία του αυτοκινήτου δώδεκα (12) ανισοβαρείς πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν την ναρκωτική ουσία κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη (ΜΕΘ) συνολικού μικτού βάρους δύο κιλών τριακοσίων σαράντα επτά γραμμαρίων και εννέα δεκάτων του γραμμαρίου (2.347,9 γρ.), μία (01) πλαστική συσκευασία που περιείχε λευκή σκόνη πιθανόν κεταμίνη ή αμφεταμίνη συνολικού μικτού βάρους δεκαπέντε γραμμαρίων και εφτά δεκάτων (15,7 γρ.) και μία γυάλινη πίπα με την οποία είχε πραγματοποιηθεί χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, η γυάλινη πίπα, το Ε.Ι.Χ. όχημα καθώς και ένα (01) κινητό τηλέφωνο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=Rl8j5dd5Ivk&feature=emb_title&ab_channel=HellenicCoastguard

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.