ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ν.Μηταράκης στους τοπικούς φορείς του Έβρου: «Μπορώ να φέρω έως και 10.000 αλλοδαπούς και θα το κάνω»!

Ν.Μηταράκης στους τοπικούς φορείς του Έβρου: «Μπορώ να φέρω έως και 10.000 αλλοδαπούς και θα το κάνω»!

Με «απειλητική» διάθεση εμφανίστηκε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης τους τοπικούς φορείς, φανερά εκνευρισμένος μετά τις δυναμικές κινητοποιήσεις των Εβριτών οι οποίοι διαμαρτύρονται για την επέκταση και την δημιουργία νέων εγκαταστάσεων παράνομων μεταναστών στον νομό.

Όπως κατήγγειλε ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Φυλακίου Χρήστος Τυρμπάκης, πριν λίγο που συναντήθηκε μαζί του μέσα στο ΚΥΤ και συζήτησαν, όταν του αντέκρουσε με επιχειρήματα και στοιχεία όσα έλεγε ο κ.,Μηταράκης για την αναγκαιότητα επέκτασης της δομής φιλοξενίας λαθραίων μεταναστών στο χωριό του, αυτός του απάντησε απειλητικά:

«Μπορώ και 10.000 αλλοδαπούς να φέρω και θα το κάνω».

Εάν ισχύουν όλα αυτά, τότε ο κυβερνητικός σχεδιασμός αποκαλύπτεται σε όλη του την έκταση. Ότι δεν πρόκειται για ένα κέντρο μετεπιβιβάσεως αλλοδαπών που μπαίνουν στη παράνομα, παραβιάζοντας τα σύνορα, αλλά για ένα ουσιαστικά νέο καταυλισμό αλλοδαπών, με μόνιμη παρουσία στην περιοχή, που μπορεί να φτάσει έως και τους 10.000.

Δείτε τι καταγγέλλει ο ίδιος ο πρόεδρος της κοινότητας Φυλακίου στο βίντεο του Evros-news.gr

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.