ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Η Ελλάδα μπαίνει στο «γύψο» και ο Έβρος γεμίζει με παράνομους μετανάστες: Τους μεταφέρουν αργά τη νύχτα! (βίντεο)

Η Ελλάδα μπαίνει στο «γύψο» και ο Έβρος γεμίζει με παράνομους μετανάστες: Τους μεταφέρουν αργά τη νύχτα! (βίντεο)

Την ώρα που ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με διάγγελμά του ανακοίνωνε εχθές το νέο απάνθρωπο lockdown, στον Έβρο συνεχίζουν να περνάνε παράνομοι μετανάστες τα σύνορα με την Τουρκία.

Μπορεί πριν από λίγα 24ωρα ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, να βρέθηκε αντιμέτωπος με την οργή των πολιτών του Έβρου, οι οποίοι δεν θέλουν τη δημιουργία νέων εγκαταστάσεων παράνομων μεταναστών στον νομό, όμως όπως φαίνεται και στα παρακάτω βίντεο η μεταφορά τους συνεχίζεται κανονικά.

Στο πρώτο βίντεο βλέπουμε παράνομους μετανάστες από το Αφγανιστάν που μόλις έφθασαν στη χώρα μας και είναι από την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου στο Ορμένιο Έβρου.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=46&v=9JvJAb1eDAU&feature=emb_title&ab_channel=%25CE%259B%25CE%25AC%25CE%25B8%25CF%2581%25CE%25BF

Ενώ στο δεύτερο υπάρχει καταγγελία πως συνεχίζουν να μεταφέρουν μέσα στη νύχτα παράνομους μετανάστες στον Έβρο.

Κάτι το οποίο σας αποκάλυψε το pronews.gr, το οποίο είχε πλάνα με τα πούλμαν να πηγαίνουν στη δομή στον Έβρο τους αλλοδαπούς, κρυφά μέσα στη νύχτα.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=bqnMNKlr27I&feature=emb_title&ab_channel=PronewsTV

Φαίνεται λοιπόν πως το σχέδιο για δημιουργία μικρών «πόλεων» μία ανάσα από τα σύνορα με την Τουρκία προχωράει κανονικά, μάλιστα και ο ίδιος ο Ν.Μηταράκης φέρεται να είπε τις προάλλες στους τοπικούς φορείς του Έβρου πως «μπορεί να φέρει και 10.000 αλλοδαπούς».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/LathroGR/status/1359037379089027075

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.