ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πρόεδρος του Προμαχώνα Σερρών: «Κάποιοι αλλοδαποί που έρχονται στη χώρα μας “χάνονται”» (βίντεο)

Πρόεδρος του Προμαχώνα Σερρών: «Κάποιοι αλλοδαποί που έρχονται στη χώρα μας “χάνονται”» (βίντεο)

Μία περίεργη δήλωσε έκανε ο πρόεδρος του Προμαχώνα Σερρών, Λεωνίδας Σπύρος, ο οποίος υποστήριξε πως κάποιοι από τους παράνομους μετανάστες που μεταφέρονται από το ένα σημείο της Ελλάδας στο άλλο… «χάνονται».

Η Πολιτεία από την πλευρά της, το μόνο που κάνει είναι το ότι έχει διαμηνύσει πως όταν ένας αλλοδαπός δεν γυρνά μετά από τρεις ημέρες, να ανακοινώνεται απλά από τις Αρχές ότι δεν επέστρεψε.

Η δήλωση έγινε με αφορμή την μεταφορά 70 αλλοδαπών από τα Γρεβενά στο Κλειδί Σερρών αυξάνοντας τον αριθμό των φιλοξενούμενων στους 400.

Καλεσμένος στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Επιλογές, ο πρόεδρος του Προμαχώνα, Λεωνίδας Σπύρος, τονίζει ότι ο αριθμός των μεταναστών στο Κλειδί αυξομειώνονται, άλλοι παίρνουν άσυλο και φεύγουν, άλλοι “εξαφανίζονται”.

Δείτε από το 1.25:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=117&v=cYbR68xmkyo&feature=emb_title&ab_channel=%25CE%2595%25CF%2580%25CE%25B9%25CE%25BB%25CE%25BF%25CE%25B3%25CE%25AD%25CF%2582

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.