ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Αττική: Χειροπέδες σε δύο άνδρες για διακίνηση ναρκωτικών

Αττική: Χειροπέδες σε δύο άνδρες για διακίνηση ναρκωτικών

Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, δύο άνδρες, ηλικίας 24 και 49 ετών.

​Συγκατηγορούμενο στην ίδια υπόθεση, είναι και ένα ακόμη άτομο που αναζητείται.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, έπειτα από διερεύνηση πληροφοριών σχετικά με την διακίνηση κοκαΐνης και κάνναβης από τα συγκεκριμένα άτομα, εντοπίστηκαν και πιστοποιήθηκε η εγκληματική δράση τους. Ειδικότερα, συνελήφθησαν, στην Κυψέλη, τη στιγμή που ο 24χρονος προμήθευε τον 49χρονο και ένα ακόμη άτομο, που επέβαιναν σε ταξί, με τρεις συσκευασίες οι οποίες περιείχαν μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης.

Ακολούθησαν αστυνομικές έρευνες σε δύο οικίες, ενώ συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 2.655 γραμμάρια κοκαΐνης, 840 γραμ. κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας, 103 γραμ. κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα), 19 γραμ. ακατέργαστης κάνναβης, 4 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, 2 τρίφτες, πιστόλι, καθώς και το ποσό των 4.070 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.