ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Πειραιάς: Εξιχνιάστηκαν 7 ληστείες σε περίπτερα – Συνελήφθη 40χρονος

Πειραιάς: Εξιχνιάστηκαν 7 ληστείες σε περίπτερα – Συνελήφθη 40χρονος

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ), προχώρησαν στη σύλληψη ενός 40χρονου στο Κερατσίνι, ο οποίος φέρεται να διέπραττε ληστείες σε περίπτερα του Πειραιά.

Ο 40χρονος στις 12/03 αποπειράθηκε να ληστέψει με την απειλή περιστρόφου πεζό στο Κερατσίνι, με τον παθόντα να αντιστέκεται και τον δράστη να τρέπεται σε φυγή.

​Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έσπευσαν άμεσα στο σημείο, αναζήτησαν τον δράστη, τον εντόπισαν και τον οδήγησαν στο τμήμα Ασφαλείας Κερατσινίου-Δραπετσώνας. Στην κατοχή του βρέθηκε περίστροφο ρέπλικα.

Από την προανακριτική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά και του Τμήματος Ασφαλείας Κερατσινίου-Δραπετσώνας, προέκυψε ότι ο 40χρονος, από τις αρχές Μαρτίου του 2021, μετέβαινε πεζός πρωινές ώρες σε περίπτερα και, προσποιούμενος τον πελάτη, αφού ζητούσε ένα πακέτο τσιγάρα, στη συνέχεια με την απειλή περιστρόφου απαιτούσε από τους υπαλλήλους να του παραδώσουν τις εισπράξεις.

Εξιχνιάστηκαν 7 περιπτώσεις ληστειών με την ανωτέρω μεθοδολογία σε βάρος υπαλλήλων περιπτέρων και καταστημάτων ψιλικών.

Από έρευνα που ακολούθησε, στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, μία σιδερογροθιά, ένας σουγιάς, ποσότητα κάνναβης βάρους 5,8 γραμμ., 5 φωτοβολίδες και ένας ασύρματος.

​Ο συλληφθείς που κατηγορείται για ληστείες κατ΄ εξακολούθηση, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και εξαρτησιογόνων ουσιών, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για ταυτοποίηση και άλλων αξιόποινων πράξεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.