ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Nεαροί έδειραν οδηγό λεωφορείου κατά τη διάρκεια δρομολογίου

Nεαροί έδειραν οδηγό λεωφορείου κατά τη διάρκεια δρομολογίου

Ομάδα νεαρών, οι οποίοι επέβαιναν στο λεωφορείο 171 που εκτελεί το δρομολόγιο Βάρκιζα – Αργυρούπολη, ακινητοποίησαν το όχημα και αφού επιτέθηκαν και έδειραν τον 57χρονο οδηγό στη συνέχεια τον λήστεψαν και εξαφανίστηκαν.

Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός για την παροχή πρώτων βοηθειών με αποτέλεσμα να μεταβεί την επόμενη ημέρα στο Τ.Α Ελληνικου για να καταθέσει όλα όσα εφιαλτικά βίωσε, ενώ και ο δεύτερος οδηγός ο οποίος βρισκόταν στο λεωφορείο, ενώ είχε σχολάσει δέχτηκε τις μπουνιές και τις κλωτσιές των μαινόμενων νεαρών, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί σοβαρά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αφορμή για αυτό το πρωτοφανές ξέσπασμα βίας ήταν, όπως κατέθεσαν τα θύματα στην Αστυνομία, το γεγονός ότι το λεωφορείο ήταν γεμάτο και όπως φώναζαν οι δράστες καθυστερούσε στις στάσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.