ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Α.Λύτρας για την 12χρονη από τον Κολωνό: «Είναι σε τραγική κατάσταση – Θέλει να καταδικαστούν όσοι την έβλαψαν»

«Νόμιζα ότι μετά από τόσο καιρό τα πράγματα θα πήγαιναν προς το καλύτερο, αλλά πηγαίνουν προς το χειρότερο»

Α.Λύτρας για την 12χρονη από τον Κολωνό: «Είναι σε τραγική κατάσταση – Θέλει να καταδικαστούν όσοι την έβλαψαν»

Ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό, Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στο Live News τη Δευτέρα 8/1 δήλωσε για την ανήλικη: «Είναι σε τραγική κατάσταση. Θέλει να καταδικαστούν όσοι την έβλαψαν».

«Είναι σε τραγική κατάσταση. Νόμιζα ότι μετά από τόσο καιρό τα πράγματα θα πήγαιναν προς το καλύτερο, αλλά πηγαίνουν προς το χειρότερο. Έχει εφιάλτες, άρνηση για τα πάντα και για το σχολείο», δήλωσε ο κ. Λύτρας για το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό, ενώ σήμερα ξεκίνησε η δίκη για την υπόθεση των βιασμών και της μαστροπείας της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πηγαίνει σχολείο αλλά δεν είναι όπως ένα φυσιολογικό παιδί. Χρειάζεται μεγάλη ψυχολογική υποστήριξη. Θέλει να καταδικαστούν όσοι την έβλαψαν», κατέληξε ο κ. Λύτρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.