ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Α.Νικολούλη: Επιβεβαίωσε μέσω Instagram πως καλεσμένος στο «Φως στο Τούνελ» είναι ο Μάνος Δασκαλάκης (φώτο)

Οι εικασίες για τον Μάνο Δασκαλάκη επιβεβαιώθηκαν

Α.Νικολούλη: Επιβεβαίωσε μέσω Instagram πως καλεσμένος στο «Φως στο Τούνελ» είναι ο Μάνος Δασκαλάκης (φώτο)

Χθες η Αγγελική Νικολούλη «άναψε» φωτιές καθώς φαινόταν σε φωτογραφία η ίδια να παίρνει συνέντευξη από κάποιον που έχει σχέση με την υπόθεση της Πάτρας και των τριών νεκρών παιδιών του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε η Αγγελική Νικολούλη φαινόντουσαν μόνο τα χέρια του ανθρώπου που της έδινε συνέντευξη.

Οι εικασίες πως αυτός που μίλησε στην Αγγελική Νικολούλη ήταν ο Μάνος Δασκαλάκης ήταν πολλές και πριν λίγη ώρα ήρθε και η επιβεβαίωση.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια «Φως στο Τούνελ», μέσω μιας σειράς instastories αποκάλυψε πως ο Μάνος Δασκαλάκης της μίλησε και η συνέντευξη θα προβληθεί στην εκπομπή της Παρασκευής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.