ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Αγγελική Νικολούλη: Το μήνυμα που δεν έστειλε στη Ρούλα Πισπιρίγκου

Όσα δήλωσε η παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή της

Αγγελική Νικολούλη: Το μήνυμα που δεν έστειλε στη Ρούλα Πισπιρίγκου

Η ιστορία με τους θανάτους των τριών κοριτσιών  στην Πάτρα έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. 

Την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου μητέρα των παιδιών βρίσκεται εν μέσω της δίκης της για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας η Αγγελική Νικολούλη μέσω της εκπομπής της, έστειλε ένα μήνυμα στην προφυλακισμένη μητέρα από την Πάτρα.

Ή μάλλον, για να είμαστε πιο ακριβείς, η έμπειρη παρουσιάστρια είπε ότι έχει ένα πάρα πολύ σημαντικό και ιδιαίτερο μήνυμα να στείλει στην 34χρονη, αλλά τελικά δεν το έστειλε μέσω του τηλεοπτικού αέρα και σχολίασε χαρακτηριστικά, «εξάλλου ξέρει η ίδια που μπορεί να με βρει».

Τα όσα είπε η Αγγελική Νικολούλη:

«Την έβλεπα, όσο και αν ακούγεται αυτό περίεργο, παράξενο και μπορεί και κάποιους να τους εκνευρίζει, την έβλεπα και σαν άνθρωπο και σαν μητέρα.

Είχαμε αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση. Κάποια στιγμή λοιπόν πληροφορήθηκα κάτι πάρα πολύ σημαντικό, ιδιαίτερο και θεώρησα σκόπιμο να της απευθύνω ένα μήνυμα μέσα από την τηλεόραση, αλλά μετά μια δεύτερη σκέψη και πιο δυνατή μου λέει ότι δεν είναι δυνατόν μέσα από τον τηλεοπτικό αέρα να της δώσω αυτό το μήνυμα που θα ήθελα, γιατί πραγματικά είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εξάλλου ξέρει η ίδια που μπορεί να με βρει. Ας το αφήσουμε εδώ καλύτερα, να μην το πάμε παραπέρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.