ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Άγιοι Ανάργυροι: Φοβόταν επίθεση από συγκρατουμένους τους ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής – Πώς έγινε η απόπειρα

Οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή

Άγιοι Ανάργυροι: Φοβόταν επίθεση από συγκρατουμένους τους ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής – Πώς έγινε η απόπειρα

Φοβόταν επίθεση από τους συγκρατουμένους του ο 39χρονος που δολοφόνησε την 28χρονη, πρώην σύντροφό του, έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

Αυτή την πληροφορία μετέφερε το MEGA, ενώ ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλο ανέφερε επίσης ότι τον τοποθέτησαν με έναν κρατούμενο που έχει κατηγορηθεί για κλοπές , με οδηγία να τον προσέχουν, και ότι η πόρτα του κελιού ήταν ανοιχτή. Περιέγραψε δε τις συνθήκες της απόπειρας.

Στο μεταξύ μάχη για να κρατήσουν στη ζωή δίνουν οι γιατροί στο «Αττικόν», τον 39χρονο δολοφόνο της 28χρονης Κυριακής, ο οποίος την δολοφόνησε πριν από μια εβδομάδα έξω από το ΑΤ των Αγίων Αναργύρων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας μου στην Ε’ πτέρυγα στις 00:25 εντόπισα τον κρατούμενο σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, με αυτοσχέδια θηλιά επιδέσμου, την οποία την είχε από αυτοτραυματισμούς στο κεφάλι και την είχε στηρίξει σε βίδα σωλήνα. Άμεσα ειδοποίησα τον υπαρχιφύλακα ο οποίος μετέβη κατευθείαν στην πτέρυγα μαζί με τους διαθέσιμους φύλακες της βάρδιας, οι οποίοι οδήγησαν τον κρατούμενο για πρώτες βοήθειες στο Νοσοκομείο Κρατουμένων του Κορυδαλλού», ανέφερε ο αστυνομικός που εντόπισε τον 39χρονο απαγχονισμένο στο κελί του σύμφωνα με το STAR.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.