ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Άγιος Δημήτριος: Επιτέθηκαν σε διανομέα στη μέση του δρόμου

Το θύμα δέχτηκε επίθεση με μπουνιές και γροθιές ενώ βρισκόταν πάνω στο μηχανάκι εν ώρα εργασίας

Άγιος Δημήτριος: Επιτέθηκαν σε διανομέα στη μέση του δρόμου

Άγρια επίθεση δέχτηκε ένας μετανάστης διανομέας στον Άγιο Δημήτριο Αττικής.

Το βίαιο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (22.04.24) στον Άγιο Δημήτριο, με τον μετανάστη διανομέα να δέχεται επίθεση με μπουνιές και γροθιές στη μέση του δρόμου κι ενώ βρισκόταν πάνω στο μηχανάκι εν ώρα εργασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Δευτέρα γύρω στις 22:30 τον προσπέρασε ένας οδηγός αυτοκινήτου χρώματος λευκού με σβηστά φώτα και με επικίνδυνο ζιγκ ζαγκ κόβοντας του τον δρόμο.

Όταν ο διανομέας του φώναξε «άναψε τα φώτα σου», τότε αυτός κατέβηκε από το αυτοκίνητο και επιτέθηκε φωνάζοντας «Ελα Πακιστανέ, εδώ να ανάψω τα φώτα μου;» και τον χτύπησε με γροθιές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το θύμα προχώρησε σε καταγγελία στο Τμήμα Ρατσιστικής Βίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.