ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αγνοείται 65χρονος κυνηγός στην Αχαΐα (upd)

Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του

Αγνοείται 65χρονος κυνηγός στην Αχαΐα (upd)

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 16:18) Ζωντανός εντοπίστηκε ο 65χρονος κυνηγός που είχαν χαθεί τα ίχνη του από το μεσημέρι της Δευτέρας στα Καλάβρυτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, ο 65χρονος εντοπίστηκε σε απόκρημνο σημείο κοντά στο χωριό Καλλιφώνιο από τον εκπαιδευμένο σκύλο, Δούκα.

Οι έξι άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ που συμμετείχαν στις έρευνες, προσέγγισαν το σημείο για να ανέβει σε προσβάσιμο σημείο και να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων.


Ένας 65χρονος κυνηγός, που φαίνεται να είναι τραυματισμένος, αγνοείται στην Επαρχία Καλαβρύτων.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

Στις έρευνες που πραγματοποιούνται στις περιοχές Κούτελη και Βραχνί συμμετέχουν Αστυνομία, Πυροσβεστική και ιδιώτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία πρόκειται για μόνιμο κάτοικο Πατρών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.