ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αυτός είναι ο 34χρονος που σκότωσε τη μητέρα του με καραμπίνα – Τον αναζητούν οι Αρχές – Άφησε σημείωμα

Ο 34χρονος έχει εξαφανιστεί και δεν απαντάει στις κλήσεις

Αυτός είναι ο 34χρονος που σκότωσε τη μητέρα του με καραμπίνα – Τον αναζητούν οι Αρχές – Άφησε σημείωμα

Έρευνα στο σπίτι που διέμενε η 71χρονη γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή, με τραύμα από όπλο στο κεφάλι και ο γιος της που ταυτοποιήθηκε ως δράστης του εγκλήματος στην Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τρίτης η Ελληνική Αστυνομία.

Στο ιδιόχειρο σημείωμα αναφέρει ότι εκείνος σκότωσε τη μητέρα του, ενώ παράλληλα εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκε σε αυτές τις πράξεις, ζητώντας παράλληλα συγγνώμη.

Η καραμπίνα που εντόπισαν οι αστυνομικοί μέσα στο διαμέρισμα θα ελεγχθεί από τα εγκληματολογικά εργαστήρια για να επιβεβαιωθεί ότι είναι το όπλο με το οποίο ο 34χρονος αφαίρεσε τη ζωή της μητέρας του. Παράλληλα, στο σημείο βρέθηκε και το αυτοκίνητο του 34χρονου, το οποίο δεν είχε πινακίδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας φέρεται ότι νοίκιασε το άσπρο αυτοκίνητο στο οποίο εντοπίστηκε νεκρή η γυναίκα και ταυτοποιήθηκε επίσημα από τις Αρχές ως ο άνθρωπος που της αφαίρεσε τη ζωή πυροβολώντας την στο κεφάλι με κυνηγετική καραμπίνα.

Η έρευνα έγινε στο ισόγειο σπίτι στην περιοχή της Χαλκηδόνας από το τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, την ώρα που ο 34χρονος αναζητείται για να συλληφθεί. Στο συγκεκριμένο σπίτι, σύμφωνα πληροφορίες, φέρεται να έμενε ο 34χρονος μαζί με τη μητέρα του.

Το προσωπικό του Ανθρωποκτονιών μπήκε στο σπίτι παρουσία εισαγγελέα και σπάζοντας το τζάμι της γυάλινης εξώπορτας. Οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει διαφορά αντικείμενα τα οποία θα μεταφερθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Παράλληλα πραγματοποίησαν έρευνα και στο αυτοκίνητο που φέρεται να κατείχε ο 33χρονος, το οποίο δεν φέρει πινακίδες κυκλοφορίας και είναι σταθμευμένο ελάχιστα μέτρα από το σπίτι.

Σύμφωνα με στενό φίλο του 33χρονου, ο ίδιος έχει εξαφανιστεί και δεν απαντάει στις κλήσεις του, ενώ δεν τον έχει δει κανείς από την περιοχή τις τελευταίες ώρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.