ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Άγριος ξυλοδαρμός εργολάβου στη Μύκονο: Οι οικονομικές διαφορές και η κινηματογραφική σύλληψη των Αλβανών μπράβων

Τον ξυλοκόπησαν με σιδερόβεργα και ρόπαλο

Άγριος ξυλοδαρμός εργολάβου στη Μύκονο: Οι οικονομικές διαφορές και η κινηματογραφική σύλληψη των Αλβανών μπράβων

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας εργολάβος στην Μύκονο από δύο Αλβανούς μπράβους οι οποίοι συνελήφθησαν σήμερα (04/07) από το τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας και Ασφάλειας Αττικής.

Από την προανάκριση, απεδείχθη ότι τον Νοέμβριο του 2022 είχαν λάβει εντολή σαν «συμβόλαιο» με πρόσωπο το οποίο είχε οικονομικές διαφορές με τον εργολάβο, να εισβάλλουν στο γραφείο του, με τον έναν να κρατά σιδερόβεργα και τον άλλον να επιτίθεται με ρόπαλο, να τον χτυπούν με μανία και ύστερα να διαφεύγουν έχοντας προλάβει να «αρπάξουν» 30.000 ευρώ.

Η «κινηματογραφική» σύλληψη των δραστών

Η αστυνομία προσπαθούσε να ταυτοποιήσει τους δράστες, ώσπου πριν από δεκαπέντε ημέρες προέκυψε μία σπάνια εξέλιξη. Ο εργολάβος, ευρισκόμενος σε εμπορικό κέντρο της οδού Πανεπιστημίου στο κέντρο της Αθήνας, την ώρα που ψώνιζε, είδε τους δύο ανθρώπους που τού επιτέθηκαν να βρίσκονται ακριβώς δίπλα του και να κάνουν επίσης ψώνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο εργολάβος προσπάθησε να τούς ακινητοποιήσει, αλλά ο ένας έβγαλε πιστόλι, τον απείλησε, ενώ, παρέμβη και ο υπεύθυνος ασφαλείας του εμπορικού κέντρου χωρίς επιτυχία, με αποτέλεσμα οι δύο δράστες να διαφύγουν από τη τζαμαρία. Ακολούθησε «ανθρωποκυνηγητό» της αστυνομίας, η οποία τελικώς κατάφερε να συλλάβει τον έναν κοντά σε στοά της Πανεπιστημίου και ο δεύτερος στις Τρεις Γέφυρες, στη Λεωφόρο Κηφισού, σύμφωνα με πληροφορίες του ALPHA.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.