ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Στο Αιγάλεω βρέθηκε η 14χρονη που είχε εξαφανιστεί από τη Θεσσαλονίκη – Συνελήφθη 32χρονος Πακιστανός

Οι γονείς της κοπέλας είχαν δηλώσει την εξαφάνισή της από τις 10 Μαρτίου

Στο Αιγάλεω βρέθηκε η 14χρονη που είχε εξαφανιστεί από τη Θεσσαλονίκη – Συνελήφθη 32χρονος Πακιστανός

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγάλεω συνέλαβαν το Σάββατο έναν 32χρονο από το Πακιστάν για αρπαγή ανηλίκου.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί έκριναν ύποπτο το όχημα στο οποίο επέβαιναν και το σταμάτησαν για έλεγχο. Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι επέβαινε στο ΙΧ αυτοκίνητό του μία 14χρονη κοπέλα για την οποία είχε δηλωθεί εξαφάνιση από τους γονείς της στη Θεσσαλονίκη στις 10 Μαρτίου 2022.

Συγκεκριμένα, η εξαφάνιση της κοπέλας γεννημένης το 2008 είχε δηλωθεί στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου. Ο άνδρας από το Πακιστάν οδηγήθηκε στο Τ.Α. Αιγάλεω και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή ανηλίκου.

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τη μητέρα της 14χρονης για τον εντοπισμό της κόρης της, με την ίδια να ζητάει την ποινική δίωξη του 32χρονου αλλά να δηλώνει ταυτόχρονα αδυναμία να την παραλάβει από την Αθήνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με εισαγγελική εντολή η προσωρινή εποπτεία της ανήλικης κοπέλας δόθηκε στο «Χαμόγελο του παιδιού» μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη δομή φιλοξενίας. Η 14χρονη υποβλήθηκε σε προληπτικές ιατρικές εξετάσεις στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», ενώ ο 32χρονος οδηγήθηκε το πρωί της Κυριακής στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.