ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αιτωλοακαρνανία: Ταυτοποιήθηκαν από τις αρχές δύο Ρομά που είχαν διαπράξει εννέα κλοπές στην περιοχή

Πρόκειται για έναν 16χρονο και έναν 20χρονο

Αιτωλοακαρνανία: Ταυτοποιήθηκαν από τις αρχές δύο Ρομά που είχαν διαπράξει εννέα κλοπές στην περιοχή

Ύστερα από προανάκριση που διενήργησαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου, ταυτοποιήθηκαν οι δύο Ρομά που είχαν διαπράξει εννέα κλοπές και αρκετές απόπειρες κλοπής στο Παναιτώλιο, το Αγρίνιο και τη Βόνιτσα.

Οι δύο Ρομά είχαν ξεφύγει από τους αστυνομικούς στις 31/10, κατά την διάρκεια καταδίωξης.

Πρόκειται για έναν 16χρονο και έναν 20χρονο, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα από κοινού, που περιλαμβάνει τους γονείς του ανήλικου για πλημμελή εποπτεία του και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Ανήλικοι έκλεψαν τσαντάκι με χρήματα

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης στην Πάτρα συνέλαβαν έναν ενήλικο Έλληνας και δυο 16χρονους και αναζητείται άλλος ένας ενήλικος συνεργός τους, καθώς το μεσημέρι της Πέμπτης διέρρηξαν ένα σταθμευμένο Δ.Χ. φορτηγό και άρπαξαν το τσαντάκι του ιδιοκτήτη, που περιείχε 1.800 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο, τέσσερις τραπεζικές κάρτες και έγγραφα.

Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και σε βάρος των γονέων των ανηλίκων σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας τους.

Με πρόφαση ότι ήθελε να την βοηθήσει πλησίασε μια 82χρονη γυναίκα στην Πτολεμαΐδα μια νεαρή γυναίκα, η οποία την αγκάλιασε καταφέρνοντας να αρπάξει από το λαιμό της δύο χρυσές αλυσίδες και ένα χρυσό σταυρό συνολικής αξίας 1.500 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κλοπή, που έγινε το πρωί της Τετάρτης, εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Εορδαίας και ταυτοποιήθηκε ως δράστιδα μια 22χρονη, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.