ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Ακόμη 90 παράνομοι μετανάστες διασώθηκαν από το Λιμενικό – Σε θαλάσσια περιοχή κοντά στο Ταίναρο

Οι περισσότεροι άνδρες

Ακόμη 90 παράνομοι μετανάστες διασώθηκαν από το Λιμενικό – Σε θαλάσσια περιοχή κοντά στο Ταίναρο

Το Λιμενικό Σώμα συνεχίζει να διασώζει παράνομους μετανάστες, οι οποίοι θέλουν να μπουν παράνομα στην Ελλάδα. 

Τελευταίο περιστατικό αυτό που σημειώθηκε στο Ταίναρο, εκεί που περίπου 90 αλλοδαποί οι οποίοι επέβαιναν σε αλιευτικό σκάφος στη θαλάσσια περιοχή 20 ναυτικά μίλια δυτικά του Ακρωτηρίου διασώθηκαν από παραπλέον δεξαμενόπλοιο, με συντονισμό του ενιαίου κέντρου επιχειρήσεων έρευνας και διάσωσης του λιμενικού.

Οι διασωθέντες μεταφέρονται από το λιμενικό στο λιμάνι της Καλαμάτας. Χθες το πρωί, στην παραλία Αγίου Νικολάου νομού Σύμης, εντοπίστηκαν άλλοι συνολικά 82 παράνομοι μετανάστες -42 άνδρες, 15 γυναίκες, 13 αγόρια και 12 κορίτσια-, όλοι καλά στην υγεία τους, οι οποίοι δήλωσαν ότι ξεκίνησαν προχθές Δευτέρα από τα τουρκικά παράλια με δυο μηχανοκίνητες λέμβους και αποβιβάστηκαν στη παραλία του Αγίου Νικολάου.

Κατά δήλωσή τους, κατέβαλαν χρηματικό ποσό χιλίων ευρώ ο καθένας και η καθεμία για τη μεταφορά τους στην Ελλάδα.

Οι λέμβοι καταστράφηκαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Λιμεναρχείο Σύμης, σύμφωνα με ανακοίνωση του λιμενικού σώματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.