ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Αλεξανδρούπολη: Επεισοδιακή σύλληψη μεθυσμένου που αναστάτωσε εστιατόρια – Παρενοχλούσε τον κόσμο που έτρωγε

Μόλις είδε τους ένστολους άρχισε τις φωνές και τις χειρονομίες

Αλεξανδρούπολη: Επεισοδιακή σύλληψη μεθυσμένου που αναστάτωσε εστιατόρια – Παρενοχλούσε τον κόσμο που έτρωγε

Είδαν κι έπαθαν οι αστυνομικοί που κλήθηκαν στην παραλία της Αλεξανδρούπολης, ώσπου να καταφέρουν να ακινητοποιήσουν έναν μεθυσμένο άνδρα που πήγαινε από τραπέζι σε τραπέζι στα εστιατόρια και παρενοχλούσε τους πελάτες αναγκάζοντας τους να σηκωθούν από τις θέσεις τους.

Οι υπεύθυνοι των καταστημάτων προσπάθησαν ευγενικά να απομακρύνουν τον άνδρα που βρισκόταν εμφανώς υπό την επήρεια μέθης, αλλά εκείνος έγινε επιθετικό με αποτέλεσμα να καλέσουν αστυνομικούς. Όμως, μόλις είδε τους ένστολους, άρχισε να φωνάζει και να τους βρίζει, ενώ έκανε και χειρονομίες εναντίον τους με τους πελάτες των εστιατορίων να παρακολουθούν εμβρόντητοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τον απομακρύνουν, ο μεθυσμένος -που είναι γνώριμη φιγούρα στην πόλη- αντιστάθηκε σθεναρά κι έτσι αναγκάστηκαν να τον ρίξουν στο έδαφος για να τον ακινητοποιήσουν και να του περάσουν χειροπέδες. Για λίγες ώρες παρέμεινε στα κρατητήρια και, όταν πέρασε η επίδραση του αλκοόλ, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης με κατηγορίες για διατάραξη κοινής ειρήνης, απείθεια, αντίσταση και εξύβριση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.