Αλεποχώρι: Άνδρας πυροβόλησε και τραυμάτισε δύο παιδιά που μπήκαν στην αυλή του

Αναστάτωση στο Αλεποχώρι με έναν ιδιοκτήτη σπιτιού να βγάζει καραμπίνα

Αλεποχώρι: Άνδρας πυροβόλησε και τραυμάτισε δύο παιδιά που μπήκαν στην αυλή του

Όλα έγιναν χθες το βράδυ σε γειτονιά στο Αλεποχώρι. Με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού να οπλίζει και να βάζει στο στόχαστρο δύο ανήλικα παιδιά που μπήκαν στην αυλή του.

Το ένα τραυματίστηκε στο χέρι και το άλλο πιο σοβαρά, με τους γιατρούς στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε να προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του. Οι εξηγήσεις του ιδιοκτήτη και οι σκηνές πανικού στο σημείο πυροδοτούν από το πρωί αντιδράσεις.

Ο δράστης, όπως ισχυρίζεται, υπέθεσε ότι πρόκειται για κλέφτες και χωρίς δεύτερη σκέψη, άρπαξε την καραμπίνα και άρχισε να πυροβολεί εναντίον των παιδιών, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ένα 14χρονο και ένα 16χρονο παιδί που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία.

Στην παραλία στο Αλεποχώρι επικράτησε πανικός και στο σημείο έφτασαν αμέσως αστυνομικές δυνάμεις. Ο 70χρονος συνελήφθη και τα βλέμματα όλων στρέφονται στην κατάσταση της υγείας του παιδιού, που έχει τραυματιστεί πιο σοβαρά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.