Ανδραβίδα: Νέες πληροφορίες για τον δράστη του τετραπλού φονικού – Τον εγκατέλειψαν σύζυγοι και παιδιά

Τον επισκέφθηκε ο γιος του στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας

Ανδραβίδα: Νέες πληροφορίες για τον δράστη του τετραπλού φονικού – Τον εγκατέλειψαν σύζυγοι και παιδιά

Ο καθ’ ομολογία δράστης του τετραπλού φονικού στην Ανδραβίδα, αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα Τρίτη 8 Μαρτίου στα δικαστήρια προκειμένου να απολογηθεί.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, τον επισκέφτηκε στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, το ένα από τα δύο του παιδιά, και πιο συγκεκριμένα ο γιος του.

Ο νεαρός, ο οποίος είναι ένστολος, βρέθηκε στα κρατητήρια μονάχα για να παραδώσει μερικά από τα προσωπικά αντικείμενα του πατέρα του, χωρίς να έρθει όμως σε καμία επικοινωνία μαζί του, κάτι που άλλωστε απαγορεύεται.

Ο 60χρονος δράστης του τετραπλού φονικού έχει ακόμη ένα παιδί, μια κόρη, η οποία είναι φοιτήτρια.

Ανδραβίδα: Τον εγκατέλειψαν σύζυγοι και παιδιά

Μαρτυρίες από το περιβάλλον των δύο συζύγων του, με τις οποίες απέκτησε τα δύο παιδιά, είχαν αναφέρει από τις πρώτες κιόλας ημέρες των ερευνών, πως ο δράστης (βασικός ύποπτος τότε) ήταν ένας άνθρωπος πολύ βίαιος, ο οποίος φέρεται να κακοποιούσε τόσο λεκτικά όσο και σωματικά τις συζύγους και τα παιδιά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, η συνεχόμενη κακοποιητική συμπεριφορά του οδήγησε και τις δύο γυναίκες να τον εγκαταλείψουν και να ζητήσουν διαζύγιο, παίρνοντας τα παιδιά τους μαζί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.