ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ανήλικη έπεσε θύμα διαδικτυακού bullying από συμμαθήτριά της – «Eίχε γίνει ο περίγελος του σχολείου» είπε η μητέρα της 

«Το παιδί μου το προλάβαμε ένα βήμα πριν την αυτοκτονία»

Ανήλικη έπεσε θύμα διαδικτυακού bullying από συμμαθήτριά της – «Eίχε γίνει ο περίγελος του σχολείου» είπε η μητέρα της 

Μητέρα ανήλικης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και σχολίασε την απάθεια των αστυνομικών με την οποία βρέθηκε αντιμέτωπη, όταν θέλησε να καταγγείλει το διαδικτυακό bullying που δέχτηκε η κόρη της.

Όπως ανέφερε η μητέρα, συμμαθήτρια της κόρης της της έβγαλε με δόλο κάποιες φωτογραφίες του προσώπου της και μέσα στις επόμενες ημέρες την κάλεσε ο διευθυντής του σχολείου, ρωτώντας την εάν η κόρη της είχε λογαριασμό στα social media, καθώς μαθητές του ανέφεραν ότι είχαν δεχτεί στο κινητό τους άσεμνο υλικό της ανήλικης.

«Το παιδί μου το προλάβαμε ένα βήμα πριν την αυτοκτονία, γιατί είχε γίνει ο περίγελος του σχολείου», είπε η μητέρα της ανήλικης.

Ο Γολγοθάς της ανήλικης ωστόσο δεν σταματάει εδώ, καθώς η συμμαθήτρια και η μητέρα της απείλησαν την κόρη της καταγγέλλουσας πως θα της κάνουν κακό εάν δεν πάρει πίσω την μήνυση.

Η μητέρα της ανήλικης κάλεσε το αστυνομικό τμήμα, όπου εκεί έλαβε την απάντηση πως… μεγαλοποιεί το θέμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όταν τους ανέφερα τα στοιχεία, ότι υπάρχει πορνογραφικό υλικό, γύρισε και μου είπε “μην κάνετε μήνυση, είναι κρίμα να διωχθεί ποινικά ένα 12χρονο”», είπε η μητέρα, η οποία αναρωτιέται τι θα έκαναν άραγε οι Αρχές εάν συνέβαινε κάτι παρόμοιο σε συγγενικό τους πρόσωπο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.