ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Απαγωγή Γ.Κυπαρίσση: Ο κατηγορούμενος πυγμάχος υποδεικνύει άλλους για δράστες

Του έταξαν 5.000 ευρώ

Απαγωγή Γ.Κυπαρίσση: Ο κατηγορούμενος πυγμάχος υποδεικνύει άλλους για δράστες

«Θέλω να μιλήσω στον Γιώργο Κυπαρίσση», δηλώνει μέσα από τις φυλακές Λάρισας, όπου κρατείται, ο πρώην πρωταθλητής πυγμαχίας και μέλος της εθνικής ομάδας, για την απαγωγή του επιχειρηματία στο Ντράφι στα τέλη Δεκεμβρίου.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ALPHA, ο κρατούμενος πυγμάχος για την απαγωγή του επιχειρηματία δηλώνει ότι δεν γνώριζε τι ήθελαν να κάνουν οι δράστες. «Εγώ πήγα να κάνω μια εξυπηρέτηση, ήξερα ένα παιδί εκεί, τον οποίο ψάχνουν ακόμα γιατί οι άλλοι είναι μέσα. Μου είπε ότι χρειάζεται το σπίτι για μια δύο ημέρες και ότι θα μου δώσει λεφτά».

Αποκάλυψε ότι οι δράστες του έταξαν γύρω στις 5.000 ευρώ ενώ μετά θα έπαιρνε παραπάνω λεφτά και στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν τους υποπτεύθηκε ότι ήθελαν να κάνουν κάτι παράνομο δήλωσε «πού να ήξερα ότι ήθελαν να κάνουν τέτοιες μα@@@@@ς;». «Να φανταστείς, ούτε λεφτά δεν πήρα», συμπλήρωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 45χρονος πρώην πυγμάχος, που κρατείται, είναι ένας ομογενής από το Καζακστάν, ο οποίος συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας σε μια αιματηρή συμπλοκή και αποτελεί το 4ο άτομο που κατηγορείται για την απαγωγή του Γιώργου Κυπαρίσση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.