ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Απίστευτες αποκαλύψεις από την συμπλοκή στο ΚΥ Μοιρών: «Σηκώθηκε ακόμα και τραυματίας από φορείο για να ρίξει ξύλο»

Οι δυο αστυνομικοί που έφθασαν πρώτοι στο σημείο κατάφεραν να απομονώσουν για λίγο τους πιο «θερμόαιμους»

Απίστευτες αποκαλύψεις από την συμπλοκή στο ΚΥ Μοιρών: «Σηκώθηκε ακόμα και τραυματίας από φορείο για να ρίξει ξύλο»

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις φέρνουν στο «φως» της δημοσιότητας οι καταθέσεις των δύο αστυνομικών που αρχικώς προσέτρεξαν στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, για τη συμπλοκή μελών δύο οικογενειών, στην οποία είχαν εμπλακεί 19χρονος από τη μία πλευρά, 54χρονος πατέρας και ο 25χρονος γιος του, από την άλλη.

Χαρακτηριστικό της έντασης είναι ότι ακόμα και ο 19χρονος τραυματίας που βρισκόταν πάνω στο φορείο και τον μετέφεραν στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να διακομιστεί από το Κέντρο Υγείας στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όταν αντιλήφθηκε την συμπλοκή, πετάχτηκε όρθιος και συνεπλάκη εκ νέου με αποτέλεσμα να επιβαρύνει την κατάσταση του.

Οι δύο αστυνομικοί κατέφθασαν στο Κέντρο Υγείας περίπου δέκα λεπτά μετά τη 1 το μεσημέρι της 28ης Αυγούστου οπότε και διαπίστωσαν ότι βρίσκονταν ήδη εκεί περίπου 15 άτομα, συγγενείς και φίλοι του 19χρονου τραυματία.

Μόλις είχαν προλάβει να ρωτήσουν τι είχε συμβεί, ενώ ο νεαρός μεταφέρονταν με φορείο προς στο ασθενοφόρο.

Τότε ακριβώς, όπως περιγράφεται, κατέφθασαν έξω από το Κέντρο Υγείας με μεγάλη ταχύτητα δύο επιβατηγά αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν μέλη της άλλης οικογένειας.

Οι αστυνομικοί περιγράφουν ότι μόλις οι συγγενείς του 19χρονου είδαν τους άλλους, εξαγριώθηκαν και κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος τους.

Εκείνοι τότε βγήκαν από τα αυτοκίνητα, κρατώντας στα χέρια τους μεταλλικά αντικείμενα και ακολούθησε συμπλοκή.

Οι δύο ένστολοι μπήκαν στη μέση να τους χωρίσουν, όμως η κατάσταση ήταν δύσκολη. Έπεφταν εκατέρωθεν μπουνιές και κλωτσιές και όχι μόνο…

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive, περιγράφεται η δράση 22χρονου κατηγορουμένου που κρατούσε στα χέρια του δύο σφυριά με τα οποία χτυπούσε μέλη της άλλης οικογένειας.

Αστυνομικός κατάφερε να του αποσπάσει τα σφυριά και τότε φέρεται να έκανε χρήση σπρέι πιπεριού ακόμα και προς εκείνον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με υπεράνθρωπες προσπάθειες και με τη βοήθεια τρίτων μέχρι να καταφθάσουν ενισχύσεις, οι δύο αστυνομικοί κατάφεραν να απομονώσουν για λίγο τους πιο «θερμόαιμους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.