ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ασπρόπυργος: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ηρωίνης στη Δυτική Αττική – 6 συλλήψεις

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, περισσότερα από 9 κιλά ηρωίνης και 6,3 κιλά σκόνης για νόθευση

Ασπρόπυργος: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ηρωίνης στη Δυτική Αττική – 6 συλλήψεις

Η Δίωξη Ναρκωτικών Αττικής, εξάρθρωσε κύκλωμα λαθρεμπόρων, το οποίο είχε κρυφό εργαστήριο νόθευσης ηρωίνης και διακινούσε μεγάλες ποσότητες σε χρήστες κυρίως στη Δυτική Αττική.

Ειδικότερα το απόγευμα της Κυριακής 30 Ιουλίου, συνελήφθησαν στον Ασπρόπυργο έξι μέλη του κυκλώματος, μεταξύ των οποίων και ένας 15χρονος, ενώ κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, περισσότερα από 9 κιλά ηρωίνης και 6,3 κιλά σκόνης για νόθευση.

Συλληφθέντες είναι δύο γυναίκες ελληνικής υπηκοότητας, ηλικίας 31 και 34 ετών, ο 15χρονος Έλληνας και 3 αλλοδαποί, ηλικίας 19, 30 και 34 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Οι συλληφθέντες εντοπίστηκαν στο πλαίσιο δράσεων της Δίωξης Ναρκωτικών για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση τους στη διακίνηση ηρωίνης στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής, κυρίως στις περιοχές του Ασπροπύργου, του Ζεφυρίου και των Αχαρνών.

Από έρευνες που έγιναν σε σπίτι στην περιοχή του Ασπροπύργου, μέσα στο οποίο εντοπίστηκε και ειδικά διαμορφωμένος χώρος για τη νόθευση και επανασυσκευασία της ηρωίνης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 9 κιλά και 374,5 γραμμάρια ηρωίνης, 6 κιλά και 300 γραμμάρια χημικής ουσίας κατάλληλης για τη νόθευση της ηρωίνης, το χρηματικό ποσό των 4.360 ευρώ, 2 αυτοκίνητα, 6 κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρικός αναδευτήρας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.