ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αττική: Συνελήφθη 43χρονος αλλοδαπός που είχε στην κατοχή του ναρκωτικά και φαρμακευτικά δισκία

Είχε και φαρμακευτικές συνταγές, από τις οποίες υφάρπαζε στοιχεία συνταγογραφόμενων ατόμων

Αττική: Συνελήφθη 43χρονος αλλοδαπός που είχε στην κατοχή του ναρκωτικά και φαρμακευτικά δισκία

Την Παρασκευή (16/2), η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής συνέλαβε σε περιοχή της Αθήνας έναν 43χρονο αλλοδαπό, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση των νομοθεσιών περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, ταυτοποιήθηκε το προφίλ και η παράνομη δραστηριότητα του 43χρονου, ο οποίος κατείχε και διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών και φαρμακευτικών δισκίων, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Παράλληλα, όπως προέκυψε, ο 43χρονος είχε στην κατοχή του φαρμακευτικές συνταγές, από τις οποίες υφάρπαζε στοιχεία συνταγογραφόμενων ατόμων αλλά και θεραπόντων ιατρών, με σκοπό να εκδίδει ιατρικές συνταγές σε τρίτους.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην οικία του, συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 3.229 ναρκωτικά δισκία,
  • 7.516 φαρμακευτικά δισκία,
  • 78 σελίδες φαρμακευτικών συνταγών,
  • 5 φυσίγγια,
  • 2 κινητά και
  • μοτοσυκλέτα.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε σε Ανακριτή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.