ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αχαρνές: Συνελήφθη 43χρονος για ληστείες σε πρακτορεία τυχερών παιχνιδιών

Όσα βρέθηκαν στην κατοχή του μετά από έρευνα

Αχαρνές: Συνελήφθη 43χρονος για ληστείες σε πρακτορεία τυχερών παιχνιδιών

Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, το βράδυ της Κυριακής (17/3), συνέλαβαν στην περιοχή των Αχαρνών στο πλαίσιο του αυτοφώρου, έναν 43χρονο για ληστείες κατ’ εξακολούθηση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Μάλιστα, από έρευνα στην κατοχή του, καθώς και στο επιχειρησιακό του αυτοκίνητο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • αεροβόλο πιστόλι,
  • 10 κάλυκες,
  • 6 φυσίγγια,
  • 3 κενές αμπούλες,
  • πλήθος μεταλλικών σφαιριδίων αεροβόλου όπλου εντός μεταλλικού κυτίου,
  • 4 μαχαίρια και
  • ρουχισμός.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

«Συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, βραδινές ώρες της 17-3-2024 από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής στην περιοχή των Αχαρνών, 43χρονος ημεδαπός για ληστείες κατ’ εξακολούθηση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες της 17-3-2024 ο 43χρονος αφού εισήλθε σε πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών, με την απειλή πιστολιού αφαίρεσε από την υπάλληλο χρηματικό ποσό και διέφυγε επιβιβαζόμενος σε αυτοκίνητο.

Άμεσα αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε που περιπολούσαν στην περιοχή και ενημερώθηκαν για την διαπραχθείσα ληστεία, προέβησαν σε συνεχείς και στοχευμένες αναζητήσεις για τον εντοπισμό του δράστη.

Αρχικά εντόπισαν το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε, σταθμευμένο πλησίον πολυκατοικίας στην περιοχή των Αχαρνών.

Ακολούθως, μετά από ενδελεχή έρευνα στους χώρους της πολυκατοικίας, εντόπισαν και ακινητοποίησαν τον 43χρονο, ο οποίος κρυβόταν στην ταράτσα της πολυκατοικίας.

Κατά τη σωματική έρευνα βρέθηκε στην κατοχή του το χρηματικό ποσό που αφαίρεσε από τον υπάλληλο στο πλαίσιο της ανωτέρω ληστείας.

Μετά από έρευνα στην κατοχή του, καθώς και στο επιχειρησιακό του αυτοκίνητο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • αεροβόλο πιστόλι,
  • 10 κάλυκες,
  • 6 φυσίγγια,
  • 3 κενές αμπούλες,
  • πλήθος μεταλλικών σφαιριδίων αεροβόλου όπλου εντός μεταλλικού κυτίου,
  • 4 μαχαίρια και
  • ρουχισμός.

Ο 43χρονος οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών, το οποίο επελήφθη προανακριτικά.

Σε επερχόμενη έρευνα στην οικία του βρέθηκε επιπλέον αεροβόλο πιστόλι, ενώ εξιχνιάστηκαν επιπλέον 2 ληστείες σε πρακτορεία τυχερών παιχνιδιών και 1 σε περίπτερο στην περιοχή των Αχαρνών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.