ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Ήταν συνέχεια έξω απ’ τον παιδότοπο ο παιδόφιλος που συνελήφθη στην Ομόνοια» λέει ο πατέρας της 14χρονης

«Ήρθε εκεί κόσμο και τον λιντσάρανε»

«Ήταν συνέχεια έξω απ’ τον παιδότοπο ο παιδόφιλος που συνελήφθη στην Ομόνοια» λέει ο πατέρας της 14χρονης

Οργή προκαλεί η είδηση ότι ο 63χρονος παιδόφιλος που συνελήφθη χθες στην περιοχή της Ομόνοιας μετά την παγίδα που του έστησε ο πατέρας μιας 14χρονης στην οποία έστελνε ακατάλληλα μηνύματα αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 63χρονος είναι έξω με προφορική εντολή του εισαγγελέα ακόμα και αν αντιμετωπίζει πολύ σοβαρές κατηγορίες για προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Το πιο συγκλονιστικό που προκαλεί έντονο προβληματισμό είναι το γεγονός ότι η 12χρονη του Κολωνού αναγνώρισε τον 63χρονο ως ένα από τα άτομα με το οποίο έκλεινε ραντεβού με σκοπό να την βιάσει!

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο εν λόγω κύριος (τρόπος του λέγειν…) είναι δημόσιος υπάλληλος. Παρά τον σάλο που έχει ξεσπάσει για την υπόθεση του που συνδέεται με την εκείνη του Κολωνού παραμένει στη θέση του χωρίς να έχει γίνει καμία ανακοίνωση για την περίπτωση του!

Δεν συνέβη το ίδιο με τους υγειονομικούς που κατά τη διάρκεια της πανδημίας μέσα σε μια νύχτα έχασαν τη δουλειά τους επειδή δεν υπάκουσαν στις κυβερνητικές εντολές και δεν εμβολιάστηκαν! Δηλαδή, τους φέρθηκαν χειρότερα και από παιδεραστές!

«Ήταν συνέχεια έξω από παιδότοπο»

O πατέρας του παιδιού περιέγραψε πώς κατάφερε να τον παγιδεύσει, κλείνοντας μαζί του ραντεβού στην Ομόνοια, προσποιούμενος ότι ήταν η κόρη του.

«Αυτό που λέμε. Άνθρωποι της διπλανής πόρτας. Έγινε ραντεβού, στήθηκε την επόμενη μέρα και ήρθε ο τύπος κουνάμενος σεινάμενος, ο κόσμος μαζεύτηκε γιατί τον είχα κάτω μέχρι να έρθει η ΔΙ.ΑΣ και τέτοια. Ήρθαν εκεί, τον λιντσάρανε» τόνισε.

«Μα να της δείξει τι; Το όργανό του; Να της δείξει πορνοβιντεάκια; Για ποιον λόγο; Αυτό κινείται στα Πετράλωνα, Κολωνό και Καλλιθέα, απ’ ό,τι με πήρε τηλέφωνο ένα παιδί που έχει παιδότοπο στα Πετράλωνα, τον έχουν δει συνέχεια έξω απ’ τον παιδότοπο» συμπλήρωσε ο πατέρας της ανήλικης.

Η 14χρονη, μόλις έλαβε το πρώτο μήνυμα με το χυδαίο περιεχόμενο, απευθύνθηκε στους γονείς της οι οποίοι δεν πίστευαν το θράσος του 63χρονου.

«Ο τύπος ‘ψάρευε’ κοριτσάκια και έτυχε στο λάθος κοριτσάκι. Έστειλε μηνύματα στην κόρη μου και σ’ ένα άλλο κοριτσάκι, ‘έλα’ και τέτοια, ‘θα σας πάω στα ξενοδοχεία’ κι ότι ‘το ‘χω κάνει χίλιες φορές’ και σε ένα τηλεφώνημα το οποίο άκουγα εγώ, τον ρώτησε (η κόρη μου), ‘γιατί κύριέ μου, μου τα στέλνετε αυτά;’ λέει ‘γιατί θέλω να σε γαμ@@’. Και ευτυχώς το παιδί μιλάει με τους γονείς του, μιλάει μαζί μας, είναι κοντά μας και με κλάματα, με δάκρυα, μας τα έδειξε» πρόσθεσε ο πατέρας της 14χρονης.

«Κυκλοφορεί Πετράλωνα, Καλλιθέα & Κολωνό»

Ο πατέρας της 14χρονης, θέλοντας να ενημερώσει άλλους γονείς και παιδιά για το τι συνέβη με τον 63χρονο, σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Σε άλλο κοριτσάκι έλεγε ότι θα της δώσει ό,τι θέλει έχοντας στο πορτοφόλι του 600 ευρώ και σε έναν λογαριασμό 150.000 ευρώ, για υπάλληλος του ΟΑΣΑ. Τα δημοσιοποιώ ώστε να δουν το πρόσωπό του κι άλλα παιδιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

»Τώρα είναι το παιδί μου, αύριο μπορεί να είναι το δικό σας. Το πού βρίσκει τα τηλέφωνα των παιδιών δεν το ξέρω, θα το βρούνε οι αρμόδιοι. Αλλά πείραξες την ψυχή του παιδιού μου; Κάθε δάκρυ της, κόλαση για σένα» σημείωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.