ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δολοφονία 39χρονου στον Πειραιά: Σήμερα η απολογία του 68χρονου δράστη

Μαρτυρίες αναφέρουν πως μετά τον πυροβολισμό φώναξε «σε τελείωσα»

Δολοφονία 39χρονου στον Πειραιά: Σήμερα η απολογία του 68χρονου δράστη

Στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα το πρωί ο 68χρονος που δολοφόνησε το μεσημέρι της Παρασκευής τον 39χρονο υπάλληλο πάρκινγκ μέσα στη μέση του δρόμου, στον Πειραιά.

Ο ηλικιωμένος, πυροβόλησε έναν πατέρα τριών παιδιών καθώς δεν συμφωνούσε με την λειτουργία του πάρκινγκ στη γειτονιά.

Σημειώνεται πως οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν έξω από υπαίθριο χώρο στάθμευσης στον Πειραιά για το πάρκινγκ και τα αυτοκίνητα που ανέβαζαν προσωρινά στο πεζοδρόμιο μέχρι να τα σταθμεύσουν.

Ο λόγος για τον οποίο τσακωνόταν συχνά με το θύμα, ήταν επειδή διατηρούσε την συγκεκριμένη επιχείρηση.

Μετά τη δολοφονία ο 68χρονος ανέβηκε στο διαμέρισμά του και κάλεσε την Αστυνομία παραδεχόμενος την πράξη του. Σύντομα αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο, όπου και συνέλαβαν τον δράστη στο σπίτι του. ο 68χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι δεν περίμενε «να καταλήξει έτσι».

«Είχαμε χρόνια προστριβές. Έκλειναν τους δρόμους με τα αυτοκίνητα από το πάρκινγκ. Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι αυτό που έγινε», φέρεται να είπε.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο δράστης μετά τον πυροβολισμό φώναξε «σε τελείωσα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο σκληρό βίντεο από τη στιγμή της δολοφονίας φαίνεται ο δράστης να πυροβολεί μία φορά στο κεφάλι, με κυνηγετική καραμπίνα, τον άτυχο άνδρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.