
Στο «φως» της δημοσιότητας ήρθαν νέα στοιχεία για την άγρια δολοφονία του 72χρονου σε χωράφι στην Σκύδρα Πέλλας, καθώς ο 76χρονος συγχωριανός του, του έστησε καρτέρι και τον πυροβόλησε με την καραμπίνα του.
Ο δράστης, που ομολόγησε ότι σκότωσε τον 72χρονο υποστήριξε ότι πίστευε ότι του έκλεβε τα ροδάκινα και μίλησε για τα όσα έγιναν στο χωράφι που βάφτηκε με αίμα.
O 76χρονος ομολόγησε πως δολοφόνησε με καραμπίνα τον συγχωριανό του, έκρυψε τη σορό του και στη συνέχεια την έσυρε με το αυτοκίνητο μέχρι τη χωματερή, όπου και την κάλυψε με σκουπίδια.
«Τον είδα να βγαίνει από το χωράφι μου. Σκέφτηκα ότι μπήκε για να μου κλέψει φρούτα. Θόλωσα και τον πυροβόλησα με την καραμπίνα μου», είπε ο δράστης για τον άνδρα που έφυγε στις 16 Αυγούστου από το σπίτι του και δεν γύρισε ποτέ ξανά.
Ο 76χρονος είχε στήσει καρτέρι στον συγχωριανό του. Τον συνάντησε την ώρα που εκείνος έβγαινε από το ξένο χωράφι.
Τον πυροβόλησε εν ψυχρώ στη μέση του δρόμου. Αφού έκρυψε το μηχανάκι του θύματος, τον έσυρε σε γειτονικό χωράφι, όπου ολοκλήρωσε το «έργο» του.
Ο δράστης κρατείται και θα απολογηθεί αύριο, Πέμπτη 28/8.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.