ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δολοφονία στην Καβάλα: Αυτή είναι η 43χρονη φαρμακοποιός που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της

Είχαν δύο μικρά παιδιά

Δολοφονία στην Καβάλα: Αυτή είναι η 43χρονη φαρμακοποιός που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της

Σοκ και ανατριχίλα προκαλεί η νέα δολοφονία γυναίκας στην Καβάλα με θύμα την 43χρονη φαρμακοποιό, την οποία στραγγάλισε ο σύζυγός της.

Το άγριο έγκλημα ανακαλύφθηκε τα ξημερώματα, όταν ο δράστης, ο 55χρονος σύζυγος της 43χρονης τηλεφώνησε στην αστυνομία και αποκάλυψε την αποτρόπαια πράξη του. «Εκανα κακό» φέρεται να είπε ο γυναικοκτόνος στον Αξιωματικό Υπηρεσίας του τοπικού τμήματος όπου κάλεσε και ομολόγησε. Αμέσως στο φαρμακείο έφθασαν αστυνομικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές ο 55χρονος άντρας που εργάζεται σε εισπρακτική εταιρεία φέρεται να πήγε στο φαρμακείο της συζύγου του και μετά από έντονη διαφωνία, την στραγγάλισε

Η άγρια δολοφονία είχε γίνει το απόγευμα, λίγο πριν τις πέντε, σε χώρο του φαρμακείου που διατηρούσε το θύμα, στο χωριό Πηγές Νέστου. Το φαρμακείο εκείνη την ώρα ήταν κλειστό και δεν άνοιξε εν συνεχεία.

Ο 55χρονος στη συνέχεια μετάφερε τη σορό της συζύγου του σε δώμα σε διπλανό κτίσμα και εκεί επιχείρησε να δώσει και ο ίδιος τέλος στη ζωή του. Λίγο μετά τα μέσανυχτα τηλεφώνησε στην αστυνομία ομολογώντας το άγριο έγκλημα που είχε διαπράξει.

Ο δράστης μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας και σύμφωνα με τους γιατρούς «είναι εκτός κινδύνου».

Το ζευγάρι που έχει δυο ανήλικα παιδιά έξι και δέκα ετών, το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα και είχε δρομολογήσει τις διαδικασίες για την έκδοση διαζυγίου.

Φίλη του ζευγαριού ανέφερε ότι η 43χρονη «τού είχε ζητήσει να απομακρυνθούν. Ήθελε να χωρίσουν. Εκείνος δεν το δεχόταν και ζήλευε αρκετά».

Καβάλα: Ο γυναικοκτόνος και η φαρμακοποιός είχαν δύο μικρά παιδιά

Ο 55χρονος γυναικοκτόνος και η 43χρονη φαρμακοποιός είχαν αποκτήσει μαζί δύο ανήλικα παιδιά, έξι και 10 ετών, μαθητές Δημοτικού.

Τρίτη δολοφονία γυναίκας μέσα στο 2022

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτή είναι η τρίτη δολοφονία που διαπράττεται μέσα στο 2022. Μια 69χρονη γυναίκα στα Ιωάννινα και μια 42χρονη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη δολοφονήθηκαν τους πρώτους μήνες του έτους από τα χέρια των συντρόφων τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.