ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους: Με αυτό το μαχαίρι σκότωσε ο 39χρονος την Κυριακή (φωτο) 

Δίπλα στην Κυριακή βρέθηκε και το κινητό της

Δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους: Με αυτό το μαχαίρι σκότωσε ο 39χρονος την Κυριακή (φωτο) 

Φωτογραφίες ντοκουμέντο έρχονται στη δημοσιότητα από την άγρια δολοφονία της Κυριακής Γρίβα από τον πρώην 39χρονο σύντροφό της έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων. 

Στις φωτογραφίες, που δημοσιεύει ο ΑΝΤ1, αποτυπώνεται η σορός της 28χρονης «μια ανάσα» από το φυλάκιο του αστυνομικού τμήματος αλλά και το ματωμένο μαχαίρι, με το οποίο τη σκότωσε ο πρώην σύντροφός της.

Ο δράστης αφήνει τη μηχανή του και τρέχει να μαχαιρώσει την Κυριακή πισώπλατα, η οποία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, πέφτει νεκρή σε απόσταση 1,5 μέτρου από το κουβούκλιο του αστυνομικού φρουρού.

Το μαχαίρι με λάμα 20 εκατοστών δεν εντοπίζεται στο σημείο του εγκλήματος, δηλαδή δίπλα στο άψυχο σώμα της Κυριακής, αλλά δύο μέτρα μακριά, κοντά στην πόρτα του φρουρού. Αυτό συνέβη γιατί, βάσει και της κατάθεσης της αστυφύλακα, ο φρουρός δεν αφοπλίζει αμέσως τον δράστη, αλλά λίγη ώρα αργότερα.

Δίπλα στην Κυριακή βρέθηκε και το κινητό της, με το οποίο κάλεσε την Άμεση Δράση, για να ζητήσει να τη συνοδεύσει περιπολικό στο σπίτι της, όταν και έλαβε την απάντηση: «Το περιπολικό δεν είναι ταξί».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πιο δίπλα ήταν η τσάντα της, που περιείχε το τελευταίο γράμμα του δολοφόνου της και δύο φωτογραφίες του για να τα δώσει στους αστυνομικούς για να τον εντοπίσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.