ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δολοφονία Χ.Γιαλιά: «Μου είπε ότι ήταν μπλεγμένος» λέει φίλος του με τον οποίο βρισκόταν σε αντιδικία

«Τελευταία φορά που είχαμε μιλήσει ήταν πριν από ένα χρόνο, όταν είχα πάει σπίτι του, μήπως τα βρούμε»

Δολοφονία Χ.Γιαλιά: «Μου είπε ότι ήταν μπλεγμένος» λέει φίλος του με τον οποίο βρισκόταν σε αντιδικία

Φίλος του Χρήστου Γιαλιά που δολοφονήθηκε στην Μάνδρα, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τον επιχειρηματία και την σχέση που είχαν.

«Ήμασταν αδέρφια. Τα παιδιά του με έχουν πατέρα. Είμαι μαύρα χάλια». Είναι τα λόγια του επί 30 χρόνια φίλου του επιχειρηματία.

Ο φίλος του Χρήστου Γιαλιά, με τον οποίο ο επιχειρηματίας είχε αντιδικία, περιέγραψε το σοκ του, στο άκουσμα της άγριας δολοφονίας στη Μάνδρα.

«Για μένα στη ζωή δεν παίζουν ρόλο τα χρηματικά ποσά, αλλά οι ζωές. Τελευταία φορά που είχαμε μιλήσει ήταν πριν από ένα χρόνο, όταν είχα πάει σπίτι του, μήπως τα βρούμε.

Να με βοηθήσει, γιατί εγώ δεν είχα χρήματα, είχα φύγει από την εταιρεία, είχα πάθει και ανακοπή το 2020», δήλωσε ο φίλος του θύματος.

«Μου είπε ότι είναι μπλεγμένος», σημείωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια στιγμή, οι Αρχές ξεσκονίζουν κάμερες στην ευρύτερη περιοχή της Αγίας Αικατερίνης στη Μάνδρα, ψάχνουν στίγματα κινητών τηλεφώνων, ενώ ταυτόχρονα παίρνουν καταθέσεις από συγγενικά και φιλικά πρόσωπα του θύματος στην προσπάθεια τους να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα δεδομένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.