ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Εξαφάνιση 53χρονης στην Κυψέλη: Οι Αρχές κάνουν λόγο για έγκλημα – Η γυναίκα αγνοείται από τον περασμένο Αύγουστο

Η δήλωση εξαφάνισής της ήρθε πολύ αργά στα χέρια των αρχών

Εξαφάνιση 53χρονης στην Κυψέλη: Οι Αρχές κάνουν λόγο για έγκλημα – Η γυναίκα αγνοείται από τον περασμένο Αύγουστο

Σε μυστήριο εξελίσσεται η εξαφάνιση της 53χρονης Σταυρούλας Γκουγκουλιά από την Κυψέλη που αγνοείται από τον περασμένο Αύγουστο.

Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Σήμερα, 7 περίπου μήνες μετά την περίεργη εξαφάνιση της Σταυρούλας, οι Αρχές «βλέπουν» έγκλημα πίσω από την εξαφάνισή της και κάνουν φύλλο και φτερό τη ζωή της.

Είναι σαν να άνοιξε η γη και την κατάπιε. Τα προσωπικά της αντικείμενα, ακόμη κι ο φορτιστής από το κινητό της τηλέφωνο, βρίσκονται μέσα στο διαμέρισμά της, όπου έμενε με μία άλλη γυναίκα, φίλη και συγκάτοικό της για χρόνια.

Η δήλωση εξαφάνισής της ήρθε πολύ αργά στα χέρια των αρχών. Ενώ εξαφανίστηκε τον Αύγουστο, επίσημα την αναζητούν από τον Νοέμβριο.

Όπως εξήγησε η ξαδέλφη της αγνοούμενης η συγκάτοικός της δε δήλωσε την εξαφάνισή της. Τυχαία ξεκίνησε να την αναζητεί ο ιδιωτικός ερευνητής, Χάρης Βεραμόν, ο οποίος ενημέρωσε τους συγγενείς της Σταυρούλας που βρίσκονται στη Λάρισα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η οικογένεια της, νιώθει ανακουφισμένη από το γεγονός ότι το Ανθρωποκτονιών ανέλαβε την υπόθεση, καθώς θεωρούν ότι κάτι κακό της έχει συμβεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.