ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Επεισόδια έξω από τα δικαστήρια Πύργου: Συγγενείς της 11χρονης πήγαν να λιντσάρουν τον 37χρονο φονιά (φώτο) (upd)

Περιμένουν τον 37χρονο δολοφόνο ο οποίος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας

Επεισόδια έξω από τα δικαστήρια Πύργου: Συγγενείς της 11χρονης πήγαν να λιντσάρουν τον 37χρονο φονιά (φώτο) (upd)

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 12:04) Επεισόδια ξέσπασαν έξω από τα δικαστήρια Πύργου, όταν οι συγγενείς της 11χρονης προσπάθησαν να λιντσάρουν τον 37χρονο φονιά της Βασιλικής.

Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του στον εισαγγελέα και ενώ οι δυνάμεις της αστυνομίας ήταν ισχυρές, συγγενείς του κοριτσιού προσέγγισαν το περιπολικό που μετέφερε τον 37χρονο, άνοιξαν την πόρτα και προσπάθησαν να τον βγάλουν από αυτό.

Οι αστυνομικοί κατέβαλαν προσπάθεια να «ανοίξουν» το πλήθος ενώ οι συγγενείς έβριζαν και φώναζαν.

Νωρίτερα οι συγγενείς της άτυχης Βασιλικής είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα δικαστήρια κρατώντας φωτογραφίες της 11χρονης, ζητώντας για τον 37χρονο «μια ποινή που να μην βγει ποτέ από τη φυλακή».

«Εύχομαι στον Θεό εκεί πέρα που θα πάει να πληρώσει με τον πιο άσχημο τρόπο. Κι εγώ παιδιά έχω, δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση αυτής της μάνας με τον πόνο που βιώνει» δήλωσε εξοργισμένη συγγενής της 11χρονης.

«10 χρονών είναι η κόρη του, αυτό δεν τα σκέφτηκε. Η γυναίκα του είναι έτοιμη να γεννήσει» είπαν άλλοι συγγενείς ζητώντας «μια ποινή που να μην βγει ποτέ από τη φυλακή».

Ο Εισαγγελέας που θα χειριστεί την αποτρόπαια υπόθεση αναμένεται να μελετήσει το υλικό της δικογραφίας και να ασκήσει σε βάρος του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και απόπειρα βιασμού του ανήλικου κοριτσιού.

Μετά την ποινική δίωξη σε βάρος του, ο κατηγορούμενος θα παραπεμφθεί στην Ανακρίτρια Ηλείας προκειμένου να απολογηθεί για τις πράξεις που θα του αποδοθούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.