ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΕΛΑΣ: Συνελήφθη Έλληνας προπονητής για συμμετοχή σε κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού

Σε βάρος του εκκρεμούσε παλιά καταδικαστική απόφαση και γι' αυτό πήγε στο αυτόφωρο

ΕΛΑΣ: Συνελήφθη Έλληνας προπονητής για συμμετοχή σε κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού

Στα χέρια της ΕΛΑΣ βρίσκεται Έλληνας προπονητής και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που θεωρείται ύποπτος για συμμετοχή στο κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που γίνεται για την υπόθεση με τα παράνομα στοιχήματα, έγινε κατ’ οίκον έρευνα.

Σημειώνεται ότι σε βάρος του εκκρεμούσε και μια παλιά απόφαση, οπότε οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και πήγε αυτόφωρο.

Έφοδος της Interpol για κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού

Υπενθυμίζεται ότι στο στόχαστρο της Interpol βρίσκεται η Superleague 2 στο πλαίσιο ερευνών για την πάταξη κυκλώματος παράνομου στοιχηματισμού. Η Interpol σε συνεργασία με τις ελληνικές Αρχές πραγματοποίησε έφοδο σε σπίτια και γραφεία όχι μόνο παραγόντων, αλλά χρηματοδοτών ομάδων της κατηγορίας, προχωρώντας σε κατασχέσεις κινητών τηλεφώνων, λάπτοπ, και άλλων αντικειμένων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η επιχείρηση σχεδιαζόταν εδώ και μήνες από τον διεθνή φορέα και τέθηκε σε εφαρμογή ακολουθώντας αντίστοιχες επιχειρήσεις σε άλλες χώρες της Ευρώπης, αρχής γενομένης από την Αυστρία κι έπειτα σε κράτη όπως οι Σουηδία, Σλοβενία, Σλοβακία και Τσεχία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.