ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Ενδοοικογενειακή βία: Συνελήφθησαν έξι άτομα σε Πάτρα, Αγρίνιο και Αρχαία Ολυμπία

Στο Αγρίνιο συνελήφθησαν ένας άνδρας και μια γυναίκα, διότι αλληλομηνύθηκαν για πρόκληση σωματικών βλαβών

Ενδοοικογενειακή βία: Συνελήφθησαν έξι άτομα σε Πάτρα, Αγρίνιο και Αρχαία Ολυμπία

Οι Αρχές συνέλαβαν έξι άτομα στην Πάτρα, στο Αγρίνιο και σε κοινότητα της Αρχαίας Ολυμπίας καθώς κατηγορούνται για ενδοοικογενειακή βία.

Στο πρώτο περίπτωση στην Πάτρα συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία ένας άνδρας, διότι σύμφωνα με καταγγελία, την στιγμή που βρίσκονταν μέσα καφετέρια κλώτσησε τον γιο του και στην συνέχεια χτύπησε το κεφάλι του στο τραπέζι.

Ακόμη, συνελήφθη ένας άνδρας τον οποίο κατήγγειλε η πρώην σύζυγός του, αναφέροντας ότι χτύπησε με τα χέρια του και ένα παπούτσι, τα δύο ανήλικα παιδιά τους.

Σε μία τρίτη περίπτωση, συνελήφθη ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε η πρώην σύντροφός του, αναφέροντας ότι της απέστειλε απειλητικά μηνύματα.

Στο μεταξύ, σε περιοχή του δήμου Αγρινίου συνελήφθησαν ένας άνδρας και μια γυναίκα, διότι ως σύντροφοι, αλληλομηνύθηκαν για πρόκληση σωματικών βλαβών.

Ακόμη, συνελήφθη σε τοπική κοινότητα του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας μία 17χρονη, έπειτα από καταγγελία που υπέβαλε σε βάρος της η γιαγιά της, αναφέροντας ότι την απείλησε και την εξύβρισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.