ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Επεισόδια με Ρομά στη γέφυρα της Θήβας μετά τον θάνατο του 18χρονου από σφαίρα αστυνομικού (βίντεο)

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας

Επεισόδια με Ρομά στη γέφυρα της Θήβας μετά τον θάνατο του 18χρονου από σφαίρα αστυνομικού (βίντεο)

Αναβρασμός επικρατεί στη περιοχή Πυρί της Βοιωτίας μετά τον θάνατο του 18χρονου Ρομά από σφαίρα αστυνομικού.

Συγκεκριμένα, στη γέφυρα της Θήβας, στη Βοιωτία, Ρομά έστησαν οδοφράγματα και πετάξαν πέτρες.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας.

Το χρονικό

Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα περιπολικό του τμήματος στην Αλίαρτο εντόπισε αυτοκίνητο με φιμέ τζαμιά. Επέβαιναν ανήλικοι, ο 18χρονος, ο μικρότερος αδελφός του και δυο νεαρά κορίτσια. Οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει για έλεγχο. Δεν σταματά και ξεκινά η μοιραία καταδίωξη.

«Μας κυνήγαγε και άλλο τζιπ, μας έπιασε στο Λεοντάρι. Βγήκε ο αστυνόμος έξω με το όπλο στο χέρι, χτύπησε με το όπλο στο τζάμι με δύναμη. Ανοίγει την πόρτα ο αστυνόμος, ο αδελφός μου ήταν πίσω στη Βασιλική, στην κοπέλα του δηλαδή, τον κλώτσησε ο αστυνόμος. Μετά τον αρπάζει και μετά τον σκότωσε», δήλωσε ο αδερφός του θύματος.

Όπως λέει ο αδελφός του θύματος, που ήταν συνοδηγός, ο 18χρονος δεν αντιστάθηκε όταν πλέον το αυτοκίνητο σταμάτησε γιατί ερχόταν άλλο ΙΧ. Στο σήμα για έλεγχο δεν σταμάτησε γιατί δεν είχε δίπλωμα.

«Δεν βγήκε από το αυτοκίνητο, οδηγούσε. Πήγε να βγει και τον πυροβόλησε. Ανοίγει την πόρτα ο αστυνομικός, τον χτυπάει στα πλευρά, τον τραβάει προς τα έξω και τον πυροβόλησε».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 41χρονος αστυνομικός είπε στους συναδέλφους του στο τμήμα όπου οδηγήθηκε, ότι ο 18χρονος προσπάθησε να του πάρει το όπλο και εκείνο εκπυρσοκρότησε.

«Είπα στα άτομα να βγουν έξω από το αυτοκίνητο. Τότε ο 18χρονος όρμησε να μου πάρει το όπλο και αυτό εκπυρσοκρότησε», είπε ο αστυνομικός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 41χρονος αρχιφύλακας κρατείται. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.